![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| gta4 běží pomalu mi hra zdá být ve zpomaleně / laggy |
|
| |||
| |||
| Jaké jsou vaše brejle? Slyšel jsem, že GTA4 se laggy, dokonce i na opravdu high-end počítače. Myslím si, že jste vydala opravu, která řeší to, nejsem si jist. Měli byste se pokusit najít jeden.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| x2 4200 +, 4gb DDR, 4850 GFX |
|
| |||
| |||
| IVE pokusil snížit res na 1080 zůstává stejná jako je v jeho pomalé mo / lag také vyzkoušeli IVE aktualizaci svých ovladačů pro různé ty odkazy níže http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - Asus ati jedna http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI jedna Myslím, že v podstatě hra na hovno velký a my systém isnt, že můj zastaralý plošinu provozuje COD WOW na max res perfektní |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj robina80 vím, jak se cítíte M8 S dostal GTA 4 na Vánoce jsem radost, jak jsem opravdu rád ostatní hry v sérii, ale po čekání na stáří pro hru nainstalovat, a pak museli čekat na další záplaty stáhnout a nainstalovat i pak musela jít a připojit se k sociální klubu (více času) Po výdajů věků čeká i hrál hru nakonec, CO A DISAPPIONTMENT !!!!!! hry, kdy pomalu pěšky, velmi neklidný při jízdě, to zamrzne, když si trochu víc, než jen řídit Vím, že můj starý systém může být v porovnání s některými zde ale více než dost hrát hry a zvažuje i hrát Crysis, farcry 2, hlavice a tresky 4.all na vysoké res ukazuje se jedná o špatně vyrobené hru / program od začátku Radím Dont BUY IT PRO IT PC
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| i dont starosti vám didnt odpadů vaše peníze. jsou zvyklý opustit hru buggy takhle. pokud didnt už budou vydat patch pro hru. Prozatím zkuste snížit čerpat vzdálenost, která je největším zabijákem na výkon |
|
| |||
| |||
| Citace:
Jen její zisk před kvalitou k zákazníkovi
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Já zcela souhlasím. Byl bych opravdu naštvaný ze pokud se stalo, že se mi prostě řekl, nepropadejte panice. Pokud opravdu chcete, vraťte se a získejte spad 3 nebo farcry 2 |
|
| |||
| |||
| hrací farcry 2 na mo M8 není špatné jen dostat trochu nudí z jízdy ještě několik dalších her i mohl vrátit také v určitém okamžiku tak můžu čekat, prostě dont think Měl jsem na to je vše
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Xp tak pomalé | megabyte | Operační systémy Windows | 4 | 28. leden 2009 15:17 |
| Im nové zde, můj PC je velmi pomalé, pomozte | crocit | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 8. prosince 2008 04:21 |
| Pomalá LAN Úvod - Proč se daří pomalu? | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnost | 14 | 21. července 2007 08:31 |
| Je to všechno trochu pomalý ... | jelboy | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12. července 2007 05:13 |
| Thread Nástroje | |
| |