μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

GTA4 Slow

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Δεκεμβρίου 2008, 20:56
Μέλος Ομάδα

gta4 εκτελεί αργή για μένα το παιχνίδι φαίνεται να είναι σε αργή κίνηση / laggy
Old 30 Δεκεμβρίου 2008, 21:55
Ομάδα Δωρητών

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας specs; Έχω ακούσει ότι GTA4 είναι laggy, ακόμα και σε πολύ υψηλά τέλη υπολογιστές. Νομίζω ότι έχουμε κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα που διορθώνει αυτό, δεν είμαι σίγουρος. Θα πρέπει να προσπαθείτε να βρείτε εκείνη.
Old 31 Δεκεμβρίου 2008, 03:48
Μέλος Ομάδα

x2 4200 +, 4GB DDR, 4850 gfx
Old 31 Δεκεμβρίου 2008, 05:32
Μέλος Ομάδα

IVE TRIED res μείωση σε 1080 παραμένει η ίδια όπως και την κατά την αργή mo / υστέρηση επίσης IVE TRIED ενημέρωση οδηγούς να μου διαφορετικές παρακάτω συνδέσμους

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - Asus ATI μία

http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI μία

Βασικά πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι χάλια μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι το σύστημά μου isn't ξεπερασμένη μου εξέδρας τρέχει COD WOW για max res τέλεια
Old 31 Δεκεμβρίου 2008, 07:30
MJM
Ομάδα Δωρητών

Διαβάζω.

Δεν είναι μόνο η δική σας.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 1 Ιανουαρίου 2009, 05:19
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου robina80 Ξέρω πώς αισθάνεστε M8
Αφού έχεις GTA 4 για τα Χριστούγεννα μου χαρά που πραγματικά απολαμβάνει τα άλλα παιχνίδια της σειράς, αλλά μετά από αναμονή των ηλικιών για το παιχνίδι για να εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, να πρέπει να περιμένει ακόμη για τα εμβαλώματα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε i τότε έπρεπε να πάει και να ενταχθούν στην κοινωνική λέσχη, (περισσότερος χρόνος σπαταλήθηκε)
μετά τις δαπάνες των ηλικιών περιμένουν Έπαιξα το παιχνίδι τελικά,
WHAT A DISAPPIONTMENT !!!!!!
παιχνίδια αργή, όταν με τα πόδια, πολύ μικρά κύματα κατά την οδήγηση, θα παγώνει όταν κάνεις κάτι παραπάνω από απλώς οδηγείτε
Γνωρίζω ότι το σύστημά μου μπορεί να είναι παλιό σε σύγκριση με κάποιες εδώ, αλλά για τα περισσότερα από αρκετά για να παίξει το παιχνίδι και την εξέταση i μπορεί να παίξει crysis, farcry 2, κεφαλή, και γάδου 4.all για υψηλό res δείχνει αυτό είναι ένα παιχνίδι που παράγονται άσχημα / πρόγραμμα από την αρχή

Η συμβουλή μου DONT BUY IT IT ΓΙΑ ΤΟ PC

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 1 Ιανουαρίου 2009, 23:15
Μέλος Ομάδα

καλά dont ανησυχείτε εσείς didn't αποβλήτων των χρημάτων σας. συνηθίζει να αφήσει το παιχνίδι ελαττωματικούς έτσι. αν didn't ήδη θα κυκλοφορήσει ένα patch για το παιχνίδι. τω δοκιμάστε να μειώσετε την κατάρτιση εξ αποστάσεως, ο μεγαλύτερος δολοφόνος των επιδόσεων
Old 2 Ιανουαρίου 2009, 16:04
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας ilop12 View Post
καλά dont ανησυχείτε εσείς didn't αποβλήτων των χρημάτων σας. συνηθίζει να αφήσει το παιχνίδι ελαττωματικούς έτσι. αν didn't ήδη θα κυκλοφορήσει ένα patch για το παιχνίδι. τω δοκιμάστε να μειώσετε την κατάρτιση εξ αποστάσεως, ο μεγαλύτερος δολοφόνος των επιδόσεων
Αυτό ίσως έτσι iIop12 αλλά i dont i βλέπω γιατί θα πρέπει να πληρώνει με σκληρό μου κερδίσει χρήματα για ένα ακατάλληλο / έσπευσε παιχνίδι και τώρα αναγκάζονται να περιμένουν για "μπαλώματα" που θα έχουμε "σε κάποιο σημείο" να παίζουν στην πραγματικότητα αυτό
μόνο το κέρδος πάνω από την ποιότητα για τον πελάτη

Old 2 Ιανουαρίου 2009, 16:07
Μέλος Ομάδα

Θα συμφωνήσω εντελώς. Θα ήμουν πραγματικά νευριάσει του ότι εάν συμβεί να μου λένε μην πανικοβληθείτε. Αν θέλετε πραγματικά, και να το επιστρέψετε νέφος 3 ή farcry 2
Old 2 Ιανουαρίου 2009, 16:17
Ομάδα Δωρητών

παίζει farcry 2 σε mo M8
μόνο κακό δεν είναι λίγο να βαριέται της οδήγησης
εξακολουθούν να έχουν μερικά άλλα παιχνίδια που θα μπορούσα να πάω πολύ πίσω σε κάποια στιγμή
Γι 'αυτό μπορούμε να περιμένουμε, dont μόνο αυτά που θα έπρεπε να έχουν όλα τα thats

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.