![]() |
|
| |||
| |||
| gta4 εκτελεί αργή για μένα το παιχνίδι φαίνεται να είναι σε αργή κίνηση / laggy |
|
| |||
| |||
| Ποιες είναι οι προσδοκίες σας specs; Έχω ακούσει ότι GTA4 είναι laggy, ακόμα και σε πολύ υψηλά τέλη υπολογιστές. Νομίζω ότι έχουμε κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα που διορθώνει αυτό, δεν είμαι σίγουρος. Θα πρέπει να προσπαθείτε να βρείτε εκείνη.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| x2 4200 +, 4GB DDR, 4850 gfx |
|
| |||
| |||
| IVE TRIED res μείωση σε 1080 παραμένει η ίδια όπως και την κατά την αργή mo / υστέρηση επίσης IVE TRIED ενημέρωση οδηγούς να μου διαφορετικές παρακάτω συνδέσμους http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - Asus ATI μία http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI μία Βασικά πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι χάλια μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι το σύστημά μου isn't ξεπερασμένη μου εξέδρας τρέχει COD WOW για max res τέλεια |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου robina80 Ξέρω πώς αισθάνεστε M8 Αφού έχεις GTA 4 για τα Χριστούγεννα μου χαρά που πραγματικά απολαμβάνει τα άλλα παιχνίδια της σειράς, αλλά μετά από αναμονή των ηλικιών για το παιχνίδι για να εγκαταστήσετε και, στη συνέχεια, να πρέπει να περιμένει ακόμη για τα εμβαλώματα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε i τότε έπρεπε να πάει και να ενταχθούν στην κοινωνική λέσχη, (περισσότερος χρόνος σπαταλήθηκε) μετά τις δαπάνες των ηλικιών περιμένουν Έπαιξα το παιχνίδι τελικά, WHAT A DISAPPIONTMENT !!!!!! παιχνίδια αργή, όταν με τα πόδια, πολύ μικρά κύματα κατά την οδήγηση, θα παγώνει όταν κάνεις κάτι παραπάνω από απλώς οδηγείτε Γνωρίζω ότι το σύστημά μου μπορεί να είναι παλιό σε σύγκριση με κάποιες εδώ, αλλά για τα περισσότερα από αρκετά για να παίξει το παιχνίδι και την εξέταση i μπορεί να παίξει crysis, farcry 2, κεφαλή, και γάδου 4.all για υψηλό res δείχνει αυτό είναι ένα παιχνίδι που παράγονται άσχημα / πρόγραμμα από την αρχή Η συμβουλή μου DONT BUY IT IT ΓΙΑ ΤΟ PC
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| καλά dont ανησυχείτε εσείς didn't αποβλήτων των χρημάτων σας. συνηθίζει να αφήσει το παιχνίδι ελαττωματικούς έτσι. αν didn't ήδη θα κυκλοφορήσει ένα patch για το παιχνίδι. τω δοκιμάστε να μειώσετε την κατάρτιση εξ αποστάσεως, ο μεγαλύτερος δολοφόνος των επιδόσεων |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
μόνο το κέρδος πάνω από την ποιότητα για τον πελάτη
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Θα συμφωνήσω εντελώς. Θα ήμουν πραγματικά νευριάσει του ότι εάν συμβεί να μου λένε μην πανικοβληθείτε. Αν θέλετε πραγματικά, και να το επιστρέψετε νέφος 3 ή farcry 2 |
|
| |||
| |||
| παίζει farcry 2 σε mo M8 μόνο κακό δεν είναι λίγο να βαριέται της οδήγησης εξακολουθούν να έχουν μερικά άλλα παιχνίδια που θα μπορούσα να πάω πολύ πίσω σε κάποια στιγμή Γι 'αυτό μπορούμε να περιμένουμε, dont μόνο αυτά που θα έπρεπε να έχουν όλα τα thats
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |