manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

GTA4 Slow

Reply

Thread Tools
Old 30. prosinca 2008, 20:56
Member Group

gta4 je pokrenut spor za mene igra izgleda kao da se u usporenost / laggy
Old 30. prosinca 2008, 21:55
Donatorska Grupa

Koje su vaše naočale? Ja sam čuo da GTA4 je laggy, čak i na kraju stvarno visoka računala. Mislim da sam izdao patch koji popravlja ga, nisam siguran. Trebali biste pokušati nađi prema jedan.
Old 31. prosinca 2008, 03:48
Member Group

x2 4200 +, 4GB DDR, 4850 gfx
Old 31. prosinca 2008, 05:32
Member Group

ive pokušao spuštanjem res za 1080 i dalje isto kao i njegov svojim sporom u MO / lag i ive pokušao ažuriranju moje vozača na različite one linkove ispod

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI jedan

http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI jedan

zapravo mislim da je igra sisanje velik vrijeme i moj zastarjeli sustav koji nije moj katarka prometuje COD WOW na max res savršen
Old 31. prosinca 2008, 07:30
MJM
Donatorska Grupa

Čitati.

To je ne samo vama.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 1 siječnja 2009, 05:19
Donatorska Grupa

Hej robina80 Znam kako se osjećate m8
Nakon što je dobio gta 4 za Božić mi je drago što sam stvarno uživao u drugim igrama u seriji, ali nakon čeka dobi za igru instalirati, a zatim pričekajte da se što dalje za zakrpe za preuzimanje i instalaciju i onda su morali otići i pridružiti Social Club, (više vremena profućkan)
nakon dobi čekao sam igrao igru na koncu,
Kakva DISAPPIONTMENT !!!!!!
igrica sporo kad pješke, vrlo uzburkan pri vožnji, kada je freezes učiniti nešto više nego samo pogon
JA znati moj sistem svibanj biti stare odnosu na neke ovdje, ali na svojoj više nego dovoljno da se igrati s obzirom da mogu igrati crysis, farcry 2, bojeva glava, i bakalar na 4.all visoke rezolucije prikazuje ovo je loše proizvedena igra / program od početka

Moj savjet za KUPNJU Dont IT PC

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 1 siječnja 2009, 23:15
Member Group

ali ne brinite nije li otpad novac. oni navika napustiti igru lud ovako. ako ih nije već će otpustiti patch za igru. U međuvremenu pokušajte smanjiti ždrijebati udaljenost, najveći ubojica izvedbe
Old 2 siječnja 2009, 16:04
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by ilop12 View Post
ali ne brinite nije li otpad novac. oni navika napustiti igru lud ovako. ako ih nije već će otpustiti patch za igru. U međuvremenu pokušajte smanjiti ždrijebati udaljenost, najveći ubojica izvedbe
To možda tako iIop12 ali ja ne vidim razlog zašto bih trebao platiti moje teško zarađen novac za neodgovarajući / jurnu igru, i sada sam prisiljen da pričekate "zakrpe", koju ćemo dobiti "u nekom trenutku" da zapravo to play
samo profit preko svojih kvaliteta za gosta

Old 2 sij 2009, 16:07
Member Group

Ja u potpunosti suglasni. Ja bih bio jako ljut i ako se to i dogodilo mi se baš ne govoreći paniku. Ako zaista želite, vratite ga i dobiti 3 ili ispadanje farcry 2
Old 2 siječnja 2009, 16:17
Donatorska Grupa

farcry 2 igrajući u MO m8
nije loše samo uzimajući malo dosadno u vožnji
još malo ostali pobjednik "na psihologiju" ja mogao vratiti previše u nekom trenutku
tako da ja mogu čekati, samo ne mislim da bi trebali imati taj da sve

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.