![]() |
|
| |||
| |||
| gta4 je pokrenut spor za mene igra izgleda kao da se u usporenost / laggy |
|
| |||
| |||
| Koje su vaše naočale? Ja sam čuo da GTA4 je laggy, čak i na kraju stvarno visoka računala. Mislim da sam izdao patch koji popravlja ga, nisam siguran. Trebali biste pokušati nađi prema jedan.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| x2 4200 +, 4GB DDR, 4850 gfx |
|
| |||
| |||
| ive pokušao spuštanjem res za 1080 i dalje isto kao i njegov svojim sporom u MO / lag i ive pokušao ažuriranju moje vozača na različite one linkove ispod http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI jedan http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI jedan zapravo mislim da je igra sisanje velik vrijeme i moj zastarjeli sustav koji nije moj katarka prometuje COD WOW na max res savršen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej robina80 Znam kako se osjećate m8 Nakon što je dobio gta 4 za Božić mi je drago što sam stvarno uživao u drugim igrama u seriji, ali nakon čeka dobi za igru instalirati, a zatim pričekajte da se što dalje za zakrpe za preuzimanje i instalaciju i onda su morali otići i pridružiti Social Club, (više vremena profućkan) nakon dobi čekao sam igrao igru na koncu, Kakva DISAPPIONTMENT !!!!!! igrica sporo kad pješke, vrlo uzburkan pri vožnji, kada je freezes učiniti nešto više nego samo pogon JA znati moj sistem svibanj biti stare odnosu na neke ovdje, ali na svojoj više nego dovoljno da se igrati s obzirom da mogu igrati crysis, farcry 2, bojeva glava, i bakalar na 4.all visoke rezolucije prikazuje ovo je loše proizvedena igra / program od početka Moj savjet za KUPNJU Dont IT PC
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| ali ne brinite nije li otpad novac. oni navika napustiti igru lud ovako. ako ih nije već će otpustiti patch za igru. U međuvremenu pokušajte smanjiti ždrijebati udaljenost, najveći ubojica izvedbe |
|
| |||
| |||
| Quote:
samo profit preko svojih kvaliteta za gosta
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ja u potpunosti suglasni. Ja bih bio jako ljut i ako se to i dogodilo mi se baš ne govoreći paniku. Ako zaista želite, vratite ga i dobiti 3 ili ispadanje farcry 2 |
|
| |||
| |||
| farcry 2 igrajući u MO m8 nije loše samo uzimajući malo dosadno u vožnji još malo ostali pobjednik "na psihologiju" ja mogao vratiti previše u nekom trenutku tako da ja mogu čekati, samo ne mislim da bi trebali imati taj da sve
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |