![]() |
|
| |||
| |||
| gta4 lassan fut nekem a játék úgy tűnik, hogy lassítva / laggy |
|
| |||
| |||
| Mi a szemüveg? Hallottam, hogy a GTA4 az laggy még igazán magas számítógépeken. Azt hiszem, már kiadott egy javítást, hogy meghatározza azt, nem vagyok benne biztos. Igyekezzen a megállapítás egy.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| x2 4200 +, 4 GB DDR, 4850 gfx |
|
| |||
| |||
| ive próbált süllyesztésére dolog, hogy 1080 továbbra is ugyanaz, mint annak, hogy lassan hó / lag is ive próbált frissítését én járművezetők eltérő alábbi linkek közül http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI egy http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI egy Alapvetően azt hiszem, a játék nagy szar idő, és a rendszer, hogy az elavult isnt my fúrótoronyhoz fut COD WOW a max res tökéletes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hé robina80 Tudom mit érzel m8 Miután megvan a GTA 4 Xmas voltam ragadtatva, mint én nagyon élveztem a játékokat, de a sorozat után vár az életkorban a játékot telepíteni, majd várni, hogy a további javításokat letölteni és telepíteni, akkor én is megyek, és csatlakozzanak a Social Club (több időt pazarolnak) várakozás után kiadások korosztály i játszottuk végül Micsoda DISAPPIONTMENT !!!!!! Játékok lassú, ha gyalog, nagyon bizonytalan vezetés közben, akkor lefagy, ha nincs egy kicsit több, mint drive Tudom, én is a régi rendszer az egyes itt, de több mint elegendő ahhoz, hogy a játékot, és figyelembe véve tudok játszani Crysis, farcry 2, robbanófej, és a tőkehal 4.all nagy dolog azt mutatja, ez egy rosszul készített játék / program a kezdetektől Azt tanácsolom DONT BUY IT IT A PC
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| és ne aggódj te didnt hulladékot a pénzt. ők szokás elhagyni a játék bugos, mint ez. ha már ők didnt melyek egy javítást a játék. Időközben csökkentésével próbálja felhívni a távolság, a legnagyobb gyilkos a teljesítmény |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Csak a profit a minőséget és az ügyfél felé
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Én teljesen egyetértek. Én nagyon ideges, ha ez történt velem csak azt mondom, ne ess pánikba. Ha tényleg akar, és kap vissza Fallout 3 vagy farcry 2 |
|
| |||
| |||
| lejátszás farcry 2, mo m8 Nem rossz éppen egy kicsit unatkozni a vezetői még néhány más játékok tudok visszamenni túl egy bizonyos ponton Szóval lehet várni, csak ne hiszem, hogy amit az összes
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |