![]() |
|
| |||
| |||
| gta4 פועל לאט בשבילי המשחק נראה בהילוך איטי / laggy |
|
| |||
| |||
| מה מפרט שלך? אני כבר שמעתי את זה GTA4 הוא laggy, אפילו על מחשבי קצה גבוה מאוד. אני חושב שהם פרסמה תיקון זה מתקן את זה, אני לא בטוח. אתה צריך לנסות למצוא.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| x2 4200 +, 4GB DDR, 4850 gfx |
|
| |||
| |||
| ive ניסו להקטין עד 1080 מיל עדיין אותו כמו את שלה ב איטי מו / ל"ג ive גם ניסו לעדכן את מנהלי ההתקנים שונים אלה הקישורים למטה http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI אחד http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI אחד בעצם אני חושב את המשחק מבאס בגדול שלי מערכת isn't כי ציוד מיושן שלי פועל COD WOW על מקסימום מיל מושלם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Robina80 היי אני יודע איך אתה מרגיש m8 יש צורך gta 4 עבור חג המולד הייתי שמח שאני ממש נהניתי שאר משחקי הסדרה, אך לאחר המתנה של גילאים כדי להתקין את המשחק, ולאחר מכן שתצטרך לחכות עוד יותר עבור התיקונים להוריד ולהתקין אז אני צריך ללכת להצטרף מועדון חברתי, (יותר זמן מבוזבז) לאחר ההוצאה הגילאים אני מחכה לשחק את המשחק בסופו של דבר, איזה DISAPPIONTMENT !!!!!! משחקים איטי כאשר על כף הרגל, מאוד קטוע כאשר נסיעה, ההקפאה היא כאשר אתה עושה קצת יותר מאשר רק כונן אני מכיר את המערכת עשויה להיות הישן לעומת כ כאן אבל מכדי לשחק את המשחק ו שוקל אני יכול לשחק crysis, farcry 2, ראש חץ, ו Cod 4.all גבוהה מיל מופעים זוהי קשות מיוצר המשחק / תוכנית מההתחלה העצה שלי DONT לקנות את זה בשביל זה המחשב
|
| |||
| |||
| ובכן dont לדאוג לך didn't לבזבז את הכסף שלך. הם הרגל להשאיר את המשחק כמו מרכבה זה. אם הם כבר הם didn't לשחרר טלאי עבור המשחק. בינתיים לנסות להקטין את המרחק לצייר, את הרוצח הכי גדול של ביצועים |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
רק את הרווח על פני איכות של לקוח
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| אני מסכים completly. הייתי ממש מעוצבן של אם זה קרה לי רק אומר שאין פאניקה. אם אתה באמת רוצה, להחזיר אותה ולקבל fallout 3 או farcry 2 |
|
| |||
| |||
| לשחק ב farcry 2 מו m8 לא רע רק מקבל קצת משועמם של נסיעה עדיין יש כמה משחקים אחרים שאני יכול לחזור גם בשלב מסוים אז אני יכול לחכות, אני רק חושב dont צריך את כל thats
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |