mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

GTA4 Žemas

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 30, 2008, 20:56
Narys

Default GTA4 Žemas

gta4 veikia lėtai man žaidimas atrodo in Slow Motion / laggy
Old Gruodis 30, 2008, 21:55
Donorų grupės

Default GTA4 Žemas

Koks yra jūsų specs? Girdėjau, kad GTA4 yra laggy, net tikrai aukščiausios klasės kompiuterių. Manau, kad jie jau išleido pataisą, kad ji nustato, I'm not sure. Jūs turėtumėte pabandyti susirasti.
Old Gruodis 31, 2008, 03:48
Narys

Default GTA4 Žemas

X2 4200 +, 4GB DDR, 4.850 GFX
Old Gruodis 31, 2008, 05:32
Narys

Default GTA4 Žemas

IVE bandė mažinti res iki 1080 vis dar savo, kaip jos lėtai MO / VVG, taip pat IVE bandė atnaujinti savo vairuotojai variantų ir nuorodos žemiau tos pačios

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - Asus ATI vienas

http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI vienas

esmės manau, kad žaidimas sucks big time, ir mano, kad pasenusi sistema forget my įlaidai veikia COD WOW ant max res tobulas
Old Gruodis 31, 2008, 07:30
MJM
Donorų grupės

Default GTA4 Žemas

Skaityti.

Tai ne tik jūs.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Old 1 sausis 2009, 05:19
Donorų grupės

Default GTA4 Žemas

Ei robina80 aš žinau, kaip jaučiatės M8
Gavę GTA 4, Kalėdos man buvo malonu, kaip man tikrai patiko kitos žaidimų serijos, bet po to laukti amžius žaidimą install, tada laukti dar labiau dėl pleistrų atsisiųsti ir įdiegti aš tada turėjo eiti ir prisijungti Social Club, (daugiau sugaištą laiką)
praleidus amžiaus laukimas grałem žaidimas galiausiai,
KAS DISAPPIONTMENT !!!!!!
Žaidimai lėtai, kai ant kojos, labai nerami, kai vairuotojo, jis pakimba, kai jūs šiek tiek daugiau nei tik diską
Žinau sistema gali būti senas, palyginti su šiek tiek čia, bet jos daugiau nei pakankamai žaisti žaidimą ir svarsto galiu žaisti Crysis, farcry 2, galvutės, ir menkių 4.all aukštos res rodo, kad tai yra blogai pagamintas žaidimai / programos nuo pradžios

Mano patarimas Nepirkite IT IT PC

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old 1 sausis 2009, 23:15
Narys

Default GTA4 Žemas

gerai dont worry jums didnt eikvoti savo pinigus. jos įpratęs palikti žaidimą Buggy like this. jeigu didnt jau jie bus išleisti patch žaidimą. Tuo tarpu pabandykite sumažinti atkreipti atstumas, didžiausias žudikas veiklos
Old 2 sausis 2009, 16:04
Donorų grupės

Default GTA4 Žemas

Citata:
Originally Posted by ilop12 View Post
gerai dont worry jums didnt eikvoti savo pinigus. jos įpratęs palikti žaidimą Buggy like this. jeigu didnt jau jie bus išleisti patch žaidimą. Tuo tarpu pabandykite sumažinti atkreipti atstumas, didžiausias žudikas veiklos
Tai gal todėl iIop12 bet i dont see kodėl turėčiau mokėti su savo sunkiai uždirbtus pinigus už netinkamas / skubotas žaidimas, o dabar esu priverstas laukti "lopai", kurie, mes gausime "tam tikru metu", kad iš tikrųjų žaisti
jos tik pelno per kokybę klientui

Old 2 sausis 2009, 16:07
Narys

Default GTA4 Žemas

Aš completly sutinku. Būčiau tikrai įsiutęs ir jei nutiko man tiesiog pasakė nesijaudinkite. Jei tikrai norite, grąžinti ir gauti Fallout 3 ir farcry 2
Old 2 sausis 2009, 16:17
Donorų grupės

Default GTA4 Žemas

Žaidžia farcry 2 metu Mo M8
neblogai tik vis šiek tiek nuobodu vairuotojo
dar keletas kitų žaidimų galėčiau grįžti per tam tikru
taigi galiu laukti, tik dont think I should have to thats visus

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. bryan123 Virus, Spyware & Security 1 Rugpjūtis 25, 2009 10:40
XP taip lėtai megabaitas Windows "operacinės sistemos 4 28 sausis 2009 15:17
Im new here, mano kompiuteryje yra labai lėtas, padėti crocit Virus, Spyware & Security 2 8 gruodis 2008 04:21
Lėtai Pagrindinis LAN - Kodėl tai vyksta lėtai? sirantonycartwright Virus, Spyware & Security 14 21 liepa 2007 08:31
It's all a bit lėtai ... jelboy Graphics Cards & Monitoriai 4 12 liepa 2007 05:13
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.