mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

GTA4 Slow

Reply

Thread Tools
Old Decembris 30, 2008, 20:56
Loceklis

Default GTA4 Slow

GTA4 darbojas lēni man spēle šķiet palēninājumā / laggy
Old Decembris 30, 2008, 21:55
Donors Group

Default GTA4 Slow

Kādas ir jūsu specs? Esmu dzirdējis, ka GTA4 ir laggy, pat ļoti augstas klases datoros. Es domāju, ka viņi ir atbrīvoti plāksteris, kas nosaka to, es neesmu pārliecināts. Jums vajadzētu mēģināt atrast vienu.
Old Decembris 31, 2008, 03:48
Loceklis

Default GTA4 Slow

x2 4200 +, 4GB DDR, 4.850 gfx
Old Decembris 31, 2008, 05:32
Loceklis

Default GTA4 Slow

IVE mēģināja samazināt res 1080 joprojām pats tā kā tā ir lēna mo / lag arī negatīva mēģinājis atjaunināt manu vadītājiem dažādās tiem saites zem

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - Asus ATI viens

http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI viens

Būtībā es domāju, ka spēle sucks liels laiks un mana sistēma isn't ka novecojis mana stendā darbojas COD WOW uz max res perfect
Old Decembris 31, 2008, 07:30
MJM
Donors Group

Default GTA4 Slow

Lasīt.

Tas ir ne tikai Jums.

Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (s):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Series
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old Janvāris 1, 2009, 05:19
Donors Group

Default GTA4 Slow

Hey robina80 es zinu, kā jūs jūtaties m8
Ņemot got GTA 4 Ziemassvētki biju sajūsmā, jo man patiešām patika citas spēles sērijā, bet pēc gaida veciem spēli instalēt, un tad, kam jāgaida vēl sīkāk, ielāpus, lai lejupielādētu un instalētu Es tad nācās iet un pievienoties sociālās klubs (vairāk laika izniekots)
pēc izdevumu vecumu gaidīšana i spēlēja spēli, iespējams,
KAS DISAPPIONTMENT !!!!!!
spēles lēns, kad ar kājām, ir ļoti mainīgs, braucot, tā sasalst, ja jūs vairāk mazliet nekā tikai drive
Es zinu savu sistēmu, var būt vecs, salīdzinot ar dažām šeit, bet tā vairāk nekā pietiekami, lai spēlētu spēles un ņemot vērā i var spēlēt Crysis, farcry 2, kaujas galviņu, un mencas 4.all augstas res liecina, ka tas ir slikti ražo spēle / programma no sākuma

Mans padoms dont BUY IT PAR TO PC

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Janvāris 1, 2009, 23:15
Loceklis

Default GTA4 Slow

labi dont worry jums didn't atkritumi savu naudu. tie mēdz atstāt spēli buggy kā šis. ja tie didn't jau tie atbrīvos plāksteris par spēli. tikmēr mēģiniet samazināt izdarīt attāluma, lielākais slepkava izpildes
Old 2 janvāris 2009, 16:04
Donors Group

Default GTA4 Slow

Quote:
Originally Posted by ilop12 View Post
labi dont worry jums didn't atkritumi savu naudu. tie mēdz atstāt spēli buggy kā šis. ja tie didn't jau tie atbrīvos plāksteris par spēli. tikmēr mēģiniet samazināt izdarīt attāluma, lielākais slepkava izpildes
Ka varbūt tā iIop12 bet i dont kāpēc man būtu jāmaksā ar savu grūti nopelnīto naudu, par nederīgu / metās spēle, un tagad esmu spiests gaidīt "plāksteri", ko mēs saņemam "kādā brīdī", kas faktiski spēlē to
tā tikai peļņā kvalitāti klientu

Old 2 janvāris 2009, 16:07
Loceklis

Default GTA4 Slow

Es completly piekrītu. Es būtu patiesi pissed un ja tas noticis ar mani vienkārši sakot, nav panikas. Ja jūs patiešām vēlaties, to atpakaļ un saņemt nokrišņus 3 vai farcry 2
Old 2 janvāris 2009, 16:17
Donors Group

Default GTA4 Slow

playing farcry 2 at m8 mo
nav slikti, tikai kļūst mazliet garlaicīgi un vadītāja
vēl dažas citas spēles, es varētu atgriezties arī kādā brīdī
lai es varētu gaidīt, tāpat dont domāju, ka man vajadzētu ir thats visu

Reply

Register

Bookmarks