![]() |
|
| |||
| |||
| GTA4 darbojas lēni man spēle šķiet palēninājumā / laggy |
|
| |||
| |||
| Kādas ir jūsu specs? Esmu dzirdējis, ka GTA4 ir laggy, pat ļoti augstas klases datoros. Es domāju, ka viņi ir atbrīvoti plāksteris, kas nosaka to, es neesmu pārliecināts. Jums vajadzētu mēģināt atrast vienu.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| x2 4200 +, 4GB DDR, 4.850 gfx |
|
| |||
| |||
| IVE mēģināja samazināt res 1080 joprojām pats tā kā tā ir lēna mo / lag arī negatīva mēģinājis atjaunināt manu vadītājiem dažādās tiem saites zem http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - Asus ATI viens http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI viens Būtībā es domāju, ka spēle sucks liels laiks un mana sistēma isn't ka novecojis mana stendā darbojas COD WOW uz max res perfect |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey robina80 es zinu, kā jūs jūtaties m8 Ņemot got GTA 4 Ziemassvētki biju sajūsmā, jo man patiešām patika citas spēles sērijā, bet pēc gaida veciem spēli instalēt, un tad, kam jāgaida vēl sīkāk, ielāpus, lai lejupielādētu un instalētu Es tad nācās iet un pievienoties sociālās klubs (vairāk laika izniekots) pēc izdevumu vecumu gaidīšana i spēlēja spēli, iespējams, KAS DISAPPIONTMENT !!!!!! spēles lēns, kad ar kājām, ir ļoti mainīgs, braucot, tā sasalst, ja jūs vairāk mazliet nekā tikai drive Es zinu savu sistēmu, var būt vecs, salīdzinot ar dažām šeit, bet tā vairāk nekā pietiekami, lai spēlētu spēles un ņemot vērā i var spēlēt Crysis, farcry 2, kaujas galviņu, un mencas 4.all augstas res liecina, ka tas ir slikti ražo spēle / programma no sākuma Mans padoms dont BUY IT PAR TO PC
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| labi dont worry jums didn't atkritumi savu naudu. tie mēdz atstāt spēli buggy kā šis. ja tie didn't jau tie atbrīvos plāksteris par spēli. tikmēr mēģiniet samazināt izdarīt attāluma, lielākais slepkava izpildes |
|
| |||
| |||
| Quote:
tā tikai peļņā kvalitāti klientu
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Es completly piekrītu. Es būtu patiesi pissed un ja tas noticis ar mani vienkārši sakot, nav panikas. Ja jūs patiešām vēlaties, to atpakaļ un saņemt nokrišņus 3 vai farcry 2 |
|
| |||
| |||
| playing farcry 2 at m8 mo nav slikti, tikai kļūst mazliet garlaicīgi un vadītāja vēl dažas citas spēles, es varētu atgriezties arī kādā brīdī lai es varētu gaidīt, tāpat dont domāju, ka man vajadzētu ir thats visu
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |