rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

GTA4 Slow

Reply

Narzędzia wątku
Old 30 grudnia 2008, 20:56
Członek grupy

Default GTA4 Slow

gta4 działa powoli dla mnie gra wydaje się być w zwolnionym tempie / Laggy
Old 30 grudnia 2008, 21:55
Grupa dawcy

Default GTA4 Slow

Jakie są wasze specyfikacją? Słyszałem, że GTA4 jest Laggy, nawet w bardzo wysokiej klasy komputerach. Myślę, że już wydała poprawkę, że ustala ona, nie jestem pewien. Należy spróbować znalezieniem jednego.
Old 31 grudnia 2008, 03:48
Członek grupy

Default GTA4 Slow

X2 4200 +, 4GB DDR, 4850 gfx
Old 31 grudnia 2008, 05:32
Członek grupy

Default GTA4 Slow

ive wypróbowany obniżenia rozdzielczości do 1080 nadal tym samym jej jak jej w powolnym pn / LGD również ive wypróbowany aktualizacji sterowników do mojej inne linki poniżej

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI jeden

http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - Amd ati jeden

Myślę, że w zasadzie gra ssie wielki czas i mój system isnt że nieaktualne jest mój rig COD WOW na max res doskonały
Old 31 grudnia 2008, 07:30
MJM
Grupa dawcy

Default GTA4 Slow

Czytać.

Nie tylko ciebie.

My System: Toshiba Satellite A200-28p

Procesor (y):
Intel Core 2 Duo T8100
Płyta główna:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Pamięć RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
Karta graficzna (y):
ATI HD 2600 XT
Karta dźwiękowa:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200 GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Seria Satellite A200
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (y):
15,4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operating System (-y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 1 stycznia 2009, 05:19
Grupa dawcy

Default GTA4 Slow

Hej robina80 wiem jak się czujesz m8
Po dostał GTA 4 na xmas byłem zachwycony, jak I really enjoyed innych gier z serii, ale po odczekaniu wieku gry do zainstalowania, a następnie musi czekać na kolejne poprawki, aby pobrać i zainstalować i następnie musiał przejść i dołącz do Social Club, (więcej czasu zmarnowane)
po wydatków wieku oczekiwania grałem gry ostatecznie,
What A DISAPPIONTMENT !!!!!!
gry powoli, gdy na pieszo, bardzo wzburzony podczas jazdy, nie zamarznie, kiedy to trochę więcej niż tylko dysk
Wiem, że moja systemu mogą być stare porównaniu do niektórych tutaj, ale jej więcej niż potrzeba do gry, a także biorąc mogę odtwarzać Crysis, farcry 2, Warhead, a dorsza 4.all wysokiej rozdzielczości pokazuje to źle wyprodukowane gry / programu od początku

Moja rada DONT kupić to za niego komputer

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 1 stycznia 2009, 23:15
Członek grupy

Default GTA4 Slow

i dont worry you didnt waste your money. wont one opuścić grę buggy tak. jeżeli już didnt będą prasowa poprawkę do gry. Tymczasem próby obniżenia remis odległość, największy killer wydajności
Old 2 stycznia 2009, 16:04
Grupa dawcy

Default GTA4 Slow

Cytat:
Originally Posted by ilop12 View Post
i dont worry you didnt waste your money. wont one opuścić grę buggy tak. jeżeli już didnt będą prasowa poprawkę do gry. Tymczasem próby obniżenia remis odległość, największy killer wydajności
To może być tak, ale ja dont iIop12 dlaczego powinienem zapłacić moje ciężko zarobione pieniądze za niezdatne / Ruszyli gry, a teraz jestem zmuszony czekać na "łaty", które się "w pewnym momencie" faktycznie go odtworzyć
jej tylko zysk ponad jakości do klienta

Old 2. stycznia 2009, 16:07
Członek grupy

Default GTA4 Slow

I całkiem pozytywna. Byłbym naprawdę pijany, jeśli zdarzyło mi się, że tylko mówiąc nie panikuj. Jeśli naprawdę chcesz, wrócić i dostać Fallout 3 lub farcry 2
Old 2 stycznia 2009, 16:17
Grupa dawcy

Default GTA4 Slow

gra farcry 2 na pn m8
nie tylko zły dostawanie nieco znudzony z jazdy
jeszcze kilka innych gier i może wrócić zbyt w pewnym momencie
I tak może czekać, tylko dont think i musieli thats all

Reply

Register

Zakładki