![]() |
|
| |||
| |||
| gta4 działa powoli dla mnie gra wydaje się być w zwolnionym tempie / Laggy |
|
| |||
| |||
| Jakie są wasze specyfikacją? Słyszałem, że GTA4 jest Laggy, nawet w bardzo wysokiej klasy komputerach. Myślę, że już wydała poprawkę, że ustala ona, nie jestem pewien. Należy spróbować znalezieniem jednego.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| X2 4200 +, 4GB DDR, 4850 gfx |
|
| |||
| |||
| ive wypróbowany obniżenia rozdzielczości do 1080 nadal tym samym jej jak jej w powolnym pn / LGD również ive wypróbowany aktualizacji sterowników do mojej inne linki poniżej http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI jeden http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - Amd ati jeden Myślę, że w zasadzie gra ssie wielki czas i mój system isnt że nieaktualne jest mój rig COD WOW na max res doskonały |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej robina80 wiem jak się czujesz m8 Po dostał GTA 4 na xmas byłem zachwycony, jak I really enjoyed innych gier z serii, ale po odczekaniu wieku gry do zainstalowania, a następnie musi czekać na kolejne poprawki, aby pobrać i zainstalować i następnie musiał przejść i dołącz do Social Club, (więcej czasu zmarnowane) po wydatków wieku oczekiwania grałem gry ostatecznie, What A DISAPPIONTMENT !!!!!! gry powoli, gdy na pieszo, bardzo wzburzony podczas jazdy, nie zamarznie, kiedy to trochę więcej niż tylko dysk Wiem, że moja systemu mogą być stare porównaniu do niektórych tutaj, ale jej więcej niż potrzeba do gry, a także biorąc mogę odtwarzać Crysis, farcry 2, Warhead, a dorsza 4.all wysokiej rozdzielczości pokazuje to źle wyprodukowane gry / programu od początku Moja rada DONT kupić to za niego komputer
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| i dont worry you didnt waste your money. wont one opuścić grę buggy tak. jeżeli już didnt będą prasowa poprawkę do gry. Tymczasem próby obniżenia remis odległość, największy killer wydajności |
|
| |||
| |||
| Cytat:
jej tylko zysk ponad jakości do klienta
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| I całkiem pozytywna. Byłbym naprawdę pijany, jeśli zdarzyło mi się, że tylko mówiąc nie panikuj. Jeśli naprawdę chcesz, wrócić i dostać Fallout 3 lub farcry 2 |
|
| |||
| |||
| gra farcry 2 na pn m8 nie tylko zły dostawanie nieco znudzony z jazdy jeszcze kilka innych gier i może wrócić zbyt w pewnym momencie I tak może czekać, tylko dont think i musieli thats all
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |