![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| GTA4 beží pomaly mi hra zdá byť vo spomalenie / lägga |
|
| |||
| |||
| Aké sú vaše brejle? Počul som, že GTA4 sa lägga, dokonca aj na naozaj high-end počítače. Myslím si, že ste vydala opravu, ktorá rieši to, nie som si istý. Mali by ste sa pokúsiť nájsť jeden.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| X2 4200 +, 4gb DDR, 4850 GFX |
|
| |||
| |||
| IVE pokúsil znížiť res na 1080 zostáva rovnaká ako je v jeho pomalé mo / lag tiež vyskúšali IVE aktualizáciu svojich ovládačov pre rôzne ty odkazy nižšie http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - Asus ati jedna http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI jedna Myslím, že v podstate hra na hovno veľký a my systém isnt, že môj zastaraný plošinu prevádzkuje COD WOW na max res perfektní |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj robina80 viem, ako sa cítite M8 S dostal GTA 4 na Vianoce som radosť, ako som naozaj rád ostatné hry v sérii, ale po čakaní na vek pre hru nainštalovať, a potom museli čakať na ďalšie záplaty stiahnuť a nainštalovať aj potom musela ísť a pripojiť sa k sociálne klubu (viac času) Po výdavkov vekov čaká aj hral hru nakoniec, CO A DISAPPIONTMENT !!!!!! hry, keď pomaly pešo, veľmi nepokojný pri jazde, to zamrzne, keď si trochu viac, než len riadiť Viem, že môj starý systém môže byť v porovnaní s niektorými tu ale viac než dosť hrať hry a zvažuje aj hrať Crysis, farcry 2, hlavice a tresky 4.all na vysokej res ukazuje sa jedná o zle vyrobené hru / program od začiatku Radím Dont BUY IT PRE IT PC
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| i dont starosti vám didnt odpadov vaše peniaze. sú zvyknutý opustiť hru buggy takhle. ak didnt už budú vydať patch pre hru. Prozatím skúste znížiť čerpať vzdialenosť, ktorá je najväčším Zabijakom na výkon |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Len jej zisk pred kvalitou k zákazníkovi
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Já úplne súhlasím. Bol by som naozaj naštvaný ze ak sa stalo, že sa mi jednoducho povedal, Neprepadajte panike. Ak naozaj chcete, vráťte sa a získajte spad 3 alebo farcry 2 |
|
| |||
| |||
| hracej farcry 2 na mo M8 nie je zlé len dostať trochu nudí z jazdy ešte niekoľko ďalších hier aj mohol vrátiť aj v určitom momente tak môžem čakať, prostě dont think Mal som na to je všetko
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |