![]() |
|
| |||
| |||
| гта4 је покренут спор за мене игра изгледа као да се у успореност / лаггы |
|
| |||
| |||
| Које су ваше наочаре? Ја сам чуо да ГТА4 је лаггы, чак и на крају стварно висока рачунара. Мислим да сам издао патцх који поправља га, нисам сигуран. Треба да покушати наћи један.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| кс2 4200 +, 4ГБ ДДР, 4850 гфкс |
|
| |||
| |||
| иве суђен спуштање рес за 1080 и даље исто као и његов својим спором у МО / лаг и иве суђен исправци моје возача на различите оне линкове испод хттп://суппорт.асус.цом/доунлоад/доу...Лангуаге=ен-ус - Асус АТИ један хттп://гаме.амд.цом/ус-ен/дриверс_ца...цоммон-виста32 - АМД АТИ један заправо мислим да је игра сисање велик вријеме и мој застарели систем који није мој катарка прометују Цод УОУ на макс рес савршен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хеј робина80 Знам како се осећате м8 Након што је добио гта 4 за Божић ми је драго што сам стварно уживао у другим играма у серији, али након чека узраста за игру инсталирате, а затим сачекајте да се што даље за закрпе за преузимање и инсталацију и онда су морали отићи и придружити Социал Цлуб, (више времена истрошен) након доби чекао сам играо игру на концу, Каква ДИСАППИОНТМЕНТ !!!!!! игрица споро кад пешице, врло узбуркан при вожњи, када је фреезес учинити нешто више него само погон ЈА кноткле мој систем мај бити старе односу на неке овде, али на својој више него довољно да се играти с обзиром да могу играти црысис, фарцры 2, бојеве глава, и бакалар на 4.алл високе резолуције приказује ово је лоше произведена игра / програм од почетка Мој савет за КУПОВИНУ Донт ИТ ПЦ
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| али не брините није ли отпад новац. они навика напусти игру луд овако. ако их није већ ће отпустити патцх за игру. У међувремену покушајте смањити ждријебати растојање, највећи убица изведбе |
|
| |||
| |||
| Куоте:
само профит преко својих квалитета за госта
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ја у потпуности сагласни. Ја бих био јако љут и ако се то и догодило ми се баш не говорећи панику. Ако заиста желите, вратите га и добити 3 или испадање фарцры 2 |
|
| |||
| |||
| фарцры 2 играјући у МО м8 није лоше само узимајући мало досадно у вожњи још мало остали игра ја могао вратити превише у неком тренутку тако да ја могу чекати, само не мислим да би требало да има тај да све
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. | брыан123 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 25 Авг 2009 10:40 |
| Ксп тако споро | мегабајта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 28 јануар 2009 15:17 |
| Им нови овде, мој ПЦ је врло споро, помоћ | цроцит | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 8 децембар 2008 04:21 |
| Споро Насловна ЛАН - Зашто се то дешава споро? | сирантоныцартуригхт | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 21. јула 2007 08:31 |
| То је све мало спор ... | јелбоы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12. јула 2007 05:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |