az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Gta4 Yavaş

Reply

Konu Araçları
Old 30 Aralık 2008, 20:56
Üye Grubu

Default Gta4 Yavaş

gta4 yavaş bana oyun yavaş olması gibi çalışıyor / laggy
Old 30 Aralık 2008, 21:55
Bağış Grubu

Default Gta4 Yavaş

Ne özellikleri nelerdir? Ben gta4 laggy olduğunu, hatta çok yüksek son bilgisayarlarda duymuşsunuzdur. Sanırım bir yama bu düzeltmeler de, emin değilim yayımlanan ettik düşünüyorum. Bir bulmaya çalışmalısınız.
Old 31 Aralık 2008, 03:48
Üye Grubu

Default Gta4 Yavaş

X2 4200 +, 4GB DDR, 4850 Gfx
Old 31 Aralık 2008, 05:32
Üye Grubu

Default Gta4 Yavaş

ive 1080 için hala onun da yavaş Pt de / da farklı olan bağlantılar aşağıda benim sürücüleri güncellemeyi denedi ive gecikme gibi aynı şey düşürmeyi denedi

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI bir

http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI bir

temelde i oyun WOW maksimum şey mükemmel COD üzerinde çalıştığı büyük zaman ve benim sistem isnt benim teçhizat eski kötü düşünmek
Old 31 Aralık 2008 07:30,
MJM
Bağış Grubu

Default Gta4 Yavaş

Okumak.

It's değil sadece.

Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo T8100
Anakart:
Mobil Intel PM965 Express Chipset
RAM hafıza:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
ATI HD 2600 XT
Ses Kartı:
Toshiba Bass Enhanced Ses Sistemi
Sabit Disk (ler):
200GB 5400RPM
Optik Sürücü (ler):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Serisi
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Intel 4965AGN
Monitör (ler):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 1 Ocak 2009, 05:19
Bağış Grubu

Default Gta4 Yavaş

Hey robina80 Nasıl M8 hissediyorum biliyorum
I, ama serisinin diğer oyunlar memnun memnun olduğunu Xmas i var GTA 4 olması yüklemek için oyunun yaş bekliyor, sonra ve sonra daha da yamaları indirmek ve i yükledikten sonra gitmek ve katılım vardı beklemek zorunda kalmadan sosyal kulüp, (daha fazla zaman boşa)
harcama yaş I bekledikten sonra nihayet, oyun oynanır
NE A DISAPPIONTMENT !!!!!!
Oyunlar zaman ayak, çok zaman sürüş çırpıntılı, bu zaman bir daha sadece sürücü yapmak donuyor yavaş
benim sistem biraz burada ancak fazla ve oyun oynamak için düşünüyor i farcry 2, savaş başlığı ve yüksek RES üzerinde morina 4.all Crysis oynayabilir yeterli karşılaştırıldığında eski olabilir biliyorsun bunu gösterir kötü üretilen oyun / programı başlangıcını

Benim tavsiyem Dont AL BT BT için PC

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 1 Ocak 2009, 23:15
Üye Grubu

Default Gta4 Yavaş

iyi dont size karşılığı atık didnt endişeleniyorum. Bu gibi oyun arabası bırakmak alışkanlık. Eğer zaten bu oyun için bir yama sürümü olacak didnt. Bu arada çekme mesafesi düşürmek, performansı en büyük katili deneyin
Old 2 Ocak 2009, 16:04
Bağış Grubu

Default Gta4 Yavaş

Alıntı:
Originally Posted by ilop12 View Post
iyi dont size karşılığı atık didnt endişeleniyorum. Bu gibi oyun arabası bırakmak alışkanlık. Eğer zaten bu oyun için bir yama sürümü olacak didnt. Bu arada çekme mesafesi düşürmek, performansı en büyük katili deneyin
Bu belki de bu yüzden iIop12 ama neden sabit Kazanılan para bir işe yaramaz hale getirmek için ödemek gerekir görmek dont / sıkıştırılmak oyun ve şimdi "yamalar" için olan alacak "bir noktada" da aslında onu çalmak için beklemek zorunda pm
müşteriye kaliteli üzerindeki sadece kar

Old 2 Ocak 2009, 16:07
Üye Grubu

Default Gta4 Yavaş

Ben tamamen katılıyorum. Ben gerçekten bu eğer bana sadece panik yok söyleyerek oldu sarhoş olur. Eğer gerçekten istiyorsanız, iade ve yan 3 veya farcry 2 almak
Old 2 Ocak 2009, 16:17
Bağış Grubu

Default Gta4 Yavaş

Pt M8 at farcry 2 oynarken
kötü değil sadece elde biraz sürüş sıkıldım
hala birkaç oyun ben de bir noktada gidebiliriz var
so I wait, just dont Bütün şu zorunda gerektiğini düşünüyorum

Reply

Register

Bookmarks