![]() |
|
| |||
| |||
| gta4 yavaş bana oyun yavaş olması gibi çalışıyor / laggy |
|
| |||
| |||
| Ne özellikleri nelerdir? Ben gta4 laggy olduğunu, hatta çok yüksek son bilgisayarlarda duymuşsunuzdur. Sanırım bir yama bu düzeltmeler de, emin değilim yayımlanan ettik düşünüyorum. Bir bulmaya çalışmalısınız.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| X2 4200 +, 4GB DDR, 4850 Gfx |
|
| |||
| |||
| ive 1080 için hala onun da yavaş Pt de / da farklı olan bağlantılar aşağıda benim sürücüleri güncellemeyi denedi ive gecikme gibi aynı şey düşürmeyi denedi http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI bir http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI bir temelde i oyun WOW maksimum şey mükemmel COD üzerinde çalıştığı büyük zaman ve benim sistem isnt benim teçhizat eski kötü düşünmek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey robina80 Nasıl M8 hissediyorum biliyorum I, ama serisinin diğer oyunlar memnun memnun olduğunu Xmas i var GTA 4 olması yüklemek için oyunun yaş bekliyor, sonra ve sonra daha da yamaları indirmek ve i yükledikten sonra gitmek ve katılım vardı beklemek zorunda kalmadan sosyal kulüp, (daha fazla zaman boşa) harcama yaş I bekledikten sonra nihayet, oyun oynanır NE A DISAPPIONTMENT !!!!!! Oyunlar zaman ayak, çok zaman sürüş çırpıntılı, bu zaman bir daha sadece sürücü yapmak donuyor yavaş benim sistem biraz burada ancak fazla ve oyun oynamak için düşünüyor i farcry 2, savaş başlığı ve yüksek RES üzerinde morina 4.all Crysis oynayabilir yeterli karşılaştırıldığında eski olabilir biliyorsun bunu gösterir kötü üretilen oyun / programı başlangıcını Benim tavsiyem Dont AL BT BT için PC
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| iyi dont size karşılığı atık didnt endişeleniyorum. Bu gibi oyun arabası bırakmak alışkanlık. Eğer zaten bu oyun için bir yama sürümü olacak didnt. Bu arada çekme mesafesi düşürmek, performansı en büyük katili deneyin |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
müşteriye kaliteli üzerindeki sadece kar
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ben tamamen katılıyorum. Ben gerçekten bu eğer bana sadece panik yok söyleyerek oldu sarhoş olur. Eğer gerçekten istiyorsanız, iade ve yan 3 veya farcry 2 almak |
|
| |||
| |||
| Pt M8 at farcry 2 oynarken kötü değil sadece elde biraz sürüş sıkıldım hala birkaç oyun ben de bir noktada gidebiliriz var so I wait, just dont Bütün şu zorunda gerektiğini düşünüyorum
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |