менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

GTA4 Низька

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 грудня 2008, 20:56
Член групи

Default GTA4 Низька

gta4 працює повільно, для мене гра, здається, в повільному русі / лаг
Old 30 грудня 2008, 21:55
Донор групи

Default GTA4 Низька

Які ваші специфікації? Я чув, що GTA4 це лаг, навіть на дуже високих комп'ютерах. Я думаю, що вони випустили патч, який фіксує це, я не впевнений. Ви повинні постаратися знайти одне.
Old 31 грудня 2008, 03:48
Член групи

Default GTA4 Низька

X2 4200 +, 4GB DDR, 4850 GFX
Old 31 грудня 2008, 05:32
Член групи

Default GTA4 Низька

Ive намагався зниження дозволу до 1080 все той же свій, як свого повільне MO / відставання також Ive намагався оновлення драйверів до різних них нижче посиланнями

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI одного

http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI одного

В основному, я думаю, що гра смокче великий час, і моя система хіба не застаріла установка працює ГПК WOW на Макса Res досконалий
Old 31 грудня 2008, 07:30
MJM
Донор групи

Default GTA4 Низька

Читати.

Це не тільки вам.

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 1 січня 2009, 05:19
Донор групи

Default GTA4 Низька

Ей robina80 Я знаю, що ти відчуваєш M8
Отримавши GTA 4 на Різдво я був радий, як я дійсно користувався іншої гри серії, але після очікування віків для гри в установці, а потім чекати в подальшому для патчів для завантаження й установки я тоді був піти і приєднатися Social Club, (більше часу марно)
Провівши віці очікування я грав у цю гру в кінці кінців,
ЩО DISAPPIONTMENT !!!!!!
повільна гра, коли на нозі, дуже ривки при водінні, вона замерзає, коли ви трохи більше ніж просто диска
Я знаю, моя система може бути старим у порівнянні з деякими, але тут більш ніж достатньо, щоб грати і вважаючи, я можу зіграти Crysis, FarCry 2, боєголовки, і тріска 4.All на високому розширенні показує це погано проводиться ігри / програми З самого початку

My Advice DONT купити її з інформаційних технологій ПК

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 1 січня 2009, 23:15
Член групи

Default GTA4 Низька

а не переживайте, ви Didn't витрачати гроші. вони звичай вийти з гри, як це баггі. якщо вони вже Didn't вони будуть випускати патч для гри. Тим часом спробуйте зменшити звернути відстані, головною причиною смертності продуктивності
Old 2 січня 2009, 16:04
Донор групи

Default GTA4 Низька

Цитата:
Спочатку Написав ilop12 View Post
а не переживайте, ви Didn't витрачати гроші. вони звичай вийти з гри, як це баггі. якщо вони вже Didn't вони будуть випускати патч для гри. Тим часом спробуйте зменшити звернути відстані, головною причиною смертності продуктивності
Що, можливо, таким iIop12 але я не бачу, чому я повинен платити з працею зароблені гроші на непридатним / кинулися гру, і тепер я вимушений чекати "латок", які ми отримаємо "в деякій точці" насправді він грає
свого прибутку тільки за якістю, щоб клієнт

Old 2 січня 2009, 16:07
Член групи

Default GTA4 Низька

Я Абсолютно згоден. Я б дійсно п'яний у випадку, що відбулося зі мною просто хочу сказати, не панікуйте. Якщо ви дійсно хочете, повернути його і отримати Fallout 3 або FarCry 2
Old 2 січня 2009, 16:17
Донор групи

Default GTA4 Низька

грав у FarCry 2 міс M8
Не погано тільки отримувати трохи нудно з рушійних
ще кілька інших ігор я не міг повернутися назад теж в деякій точці
тому я можу почекати, просто Dont думаю я повинен Це все

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. bryan123 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 25 серпня 2009 10:40
Xp так повільно мегабайт Операційні системи Windows 4 28 січня 2009 15:17
Їм новий тут, мій комп'ютер дуже повільно, допомагають crocit Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 2 8 грудня 2008 04:21
Низька домашній мережі - Чому це відбувається повільно? sirantonycartwright Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 14 21 липня 2007 08:31
Це все трохи повільно ... jelboy Графічні карти & Монітори 4 12 липня 2007 05:13
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.