![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| gta4 працює повільно, для мене гра, здається, в повільному русі / лаг |
|
| |||
| |||
| Які ваші специфікації? Я чув, що GTA4 це лаг, навіть на дуже високих комп'ютерах. Я думаю, що вони випустили патч, який фіксує це, я не впевнений. Ви повинні постаратися знайти одне.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| X2 4200 +, 4GB DDR, 4850 GFX |
|
| |||
| |||
| Ive намагався зниження дозволу до 1080 все той же свій, як свого повільне MO / відставання також Ive намагався оновлення драйверів до різних них нижче посиланнями http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us - ASUS ATI одного http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 - AMD ATI одного В основному, я думаю, що гра смокче великий час, і моя система хіба не застаріла установка працює ГПК WOW на Макса Res досконалий |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей robina80 Я знаю, що ти відчуваєш M8 Отримавши GTA 4 на Різдво я був радий, як я дійсно користувався іншої гри серії, але після очікування віків для гри в установці, а потім чекати в подальшому для патчів для завантаження й установки я тоді був піти і приєднатися Social Club, (більше часу марно) Провівши віці очікування я грав у цю гру в кінці кінців, ЩО DISAPPIONTMENT !!!!!! повільна гра, коли на нозі, дуже ривки при водінні, вона замерзає, коли ви трохи більше ніж просто диска Я знаю, моя система може бути старим у порівнянні з деякими, але тут більш ніж достатньо, щоб грати і вважаючи, я можу зіграти Crysis, FarCry 2, боєголовки, і тріска 4.All на високому розширенні показує це погано проводиться ігри / програми З самого початку My Advice DONT купити її з інформаційних технологій ПК
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| а не переживайте, ви Didn't витрачати гроші. вони звичай вийти з гри, як це баггі. якщо вони вже Didn't вони будуть випускати патч для гри. Тим часом спробуйте зменшити звернути відстані, головною причиною смертності продуктивності |
|
| |||
| |||
| Цитата:
свого прибутку тільки за якістю, щоб клієнт
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Я Абсолютно згоден. Я б дійсно п'яний у випадку, що відбулося зі мною просто хочу сказати, не панікуйте. Якщо ви дійсно хочете, повернути його і отримати Fallout 3 або FarCry 2 |
|
| |||
| |||
| грав у FarCry 2 міс M8 Не погано тільки отримувати трохи нудно з рушійних ще кілька інших ігор я не міг повернутися назад теж в деякій точці тому я можу почекати, просто Dont думаю я повинен Це все
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Xp так повільно | мегабайт | Операційні системи Windows | 4 | 28 січня 2009 15:17 |
| Їм новий тут, мій комп'ютер дуже повільно, допомагають | crocit | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 8 грудня 2008 04:21 |
| Низька домашній мережі - Чому це відбувається повільно? | sirantonycartwright | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 14 | 21 липня 2007 08:31 |
| Це все трохи повільно ... | jelboy | Графічні карти & Монітори | 4 | 12 липня 2007 05:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |