![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз току-що китара герой 3 за PC, но аз имам реализирани в своята невъзможно да се играе с клавиатурата, така искам да се получи китара герой контролер да играят го. може някой да ми каже какво да се контролер за да мога да го използвате в моя компютър. |
|
| |||
| |||
| Може би PlayStation 3 контролера, ще работят, ако можете да го свържете (чрез USB мисля) и получи пластир. Мислех си, че PC версията дойде с една? |
|
| |||
| |||
| не съм ли го отделно |
|
| |||
| |||
| Тогава вероятно бихте могли да отидете в магазина и да купи само китара .. Бих те ще поеме, така че би могло да разделя екрана. Като никога не опитах да направя, не знам LOL. GL макар! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Guitar Hero (PC) Втора китара Проблем | Вредители | PC & конзолата Gaming | 0 | 9-ти октомври 2009 година 09:28 |
| Електрическа китара? | bry4n3 | Изключено Тема Дискусия | 16 | 13 Jan 2009 12:27 |
| Всеки Собствени & Play китара? | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 10 | 19 Дек 2008 11:06 |
| Китара герой 4 | KanoakaVirus | PC & конзолата Gaming | 2 | 26 ноември 2008 17:28 |
| Моята китара | cheesewheels99 | Изключено Тема Дискусия | 12 | 15 Feb 2008 10:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |