![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, JA pravedan je dobio gitara heroj 3 za pc, ali sam shvatila u njen nemoguće igrati sa tipkovnicu pa želim dobiti gitara heroj kontroler igrati ga na. može netko reći mene što kontroleru, tako da se mogu koristiti Internet na moj pc. |
|
| |||
| |||
| Možda je PlayStation 3 kontroler će raditi ako ga mogao spojiti (preko USB mislim) i dobili zakrpu. Mislio sam da se PC verzija je došao sa jednim? |
|
| |||
| |||
| no ja je dobio je zasebna |
|
| |||
| |||
| Onda se vjerojatno mogao otići u trgovinu i kupiti samo gitaru .. Htio pretpostaviti da će na taj način te mogao imati podijeljenog ekrana. Imajući nikada pokušao ne znam lol. Gl. ipak! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Guitar Hero (PC) drugu gitaru Problem | Gamad | PC & konzole Igre | 0 | 9. listopada 2009 09:28 |
| Električni gitare? | bry4n3 | Off Topic Discussion | 16 | 13 siječanj 2009 12:27 |
| Svatko Own A & Play Guitar? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 19. prosinac 2008 11:06 |
| Gitaristički heroj 4 | KanoakaVirus | PC & konzole Igre | 2 | 26. studeni 2008 17:28 |
| Moja gitara | cheesewheels99 | Off Topic Discussion | 12 | 15. veljača 2008 10:04 |
| Thread Tools | |
| |