![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi, I just got Guitar Hero 3 PC-hez, de felismerték, hogy az lehetetlen, hogy játsszon a billentyűzet úgy akarom, hogy a Guitar Hero kontroller játszani azt. tud valaki mondja meg nekem, milyen ellenőrnek, hogy így tudom használni a PC-én. |
|
| |||
| |||
| Talán a PlayStation 3 kontroller is működne, ha nem kötik (USB-n keresztül azt hiszem), és kap egy patch. Azt hittem, hogy a PC verzió jött egy? |
|
| |||
| |||
| I got it külön |
|
| |||
| |||
| Akkor valószínűleg megyek a boltba, és vásárolni csak a gitár .. Szeretném feltételezni, hogy ez így is osztott képernyőn. Miután nem próbáltam nem tudom lol. Gl bár! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Guitar Hero (PC) Második Guitar Probléma | Férget | PC és konzol játékok | 0 | Október 9, 2009 09:28 |
| Elektromos gitár? | bry4n3 | Off Topic Discussion | 16 | 13. január 2009 12:27 |
| Bárki Saját & Play A Guitar? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 19. december 2008 11:06 |
| Guitar Hero 4 | KanoakaVirus | PC és konzol játékok | 2 | 26. november 2008 17:28 |
| Saját gitár | cheesewheels99 | Off Topic Discussion | 12 | 15. február 2008 10:04 |
| Téma eszközök | |
| |