![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I just got Guitar Hero 3 PC bet aš suprato jo neįmanoma žaisti su klaviatūra, kad aš noriu gauti Guitar Hero kontrolierius paleisti jį. gali kas nors pasakyti, kas kontrolierius gauti, kad galėčiau naudoti jį savo kompiuteryje. |
|
| |||
| |||
| Patikrinkite PlayStation 3 valdytojas galėtų dirbti, jeigu galėtumėte prijungti (per USB manau) ir gauti pleistras. Maniau, PC versija buvo su viena? |
|
| |||
| |||
| ne aš jį atskirai |
|
| |||
| |||
| Tada jums galbūt galėtų eiti į parduotuvę ir pirkti tik gitara .. Norėčiau manyti, kad jie būtų Jums gali padalinti ekraną. Atsižvelgdama niekada nebandė nežinau, lol. Gl nors! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Guitar Hero (PC) Antra gitara Problema | Kenkėjai | PC & konsolės Žaidimai | 0 | 9 spalis 2009 09:28 |
| Elektrinė gitara? | bry4n3 | Off Topic Discussion | 16 | 13 sausis 2009 12:27 |
| Kiekvienas Nuosavas & Play Guitar? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 19 gruodis 2008 11:06 |
| Guitar Hero 4 | KanoakaVirus | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Lapkritis 26, 2008 17:28 |
| Gitara | cheesewheels99 | Off Topic Discussion | 12 | 15 vasaris 2008 10:04 |
| Temos įrankiai | |
| |