![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem Guitar Hero 3 na PC, ale aj si uvedomili jej možné hrať s klávesnicou i tak chcú dostať Guitar Hero řadič hrať ho. môže mi niekto povedať, čo řadič získať tak môžete použiť aj na mojom PC. |
|
| |||
| |||
| Snad PlayStation 3 radiče by fungovať, ak by ste mohli pripojiť (cez USB myslím) a získať náplasť. Myslel som, že PC verzia prišla s jedným? |
|
| |||
| |||
| Ne, já to mám samostatný |
|
| |||
| |||
| Potom by ste mohli pravdepodobne ísť do obchodu a kúpiť len na gitaru .. I'd predpokladať, že by tak mohli by ste mať rozdelenej obrazovke. S nikdy nezkoušel neznám lol. Gl keď! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Guitar Hero (PC), druhá gitara Problem | Havěť | PC a herné konzoly | 0 | 9. októbra 2009 09:28 |
| Elektrická gitara? | bry4n3 | Vypnúť Téma diskusie | 16 | 13. január 2009 12:27 |
| Každý, kto vlastní & Play gitaru? | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 10 | 19. december 2008 11:06 |
| Guitar Hero 4 | KanoakaVirus | PC a herné konzoly | 2 | 26. novembra 2008 17:28 |
| Moja gitara | cheesewheels99 | Vypnúť Téma diskusie | 12 | 15. február 2008 10:04 |
| Thread Tools | |
| |