![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях чувал за новата игра Черно Меса. Не пост за него. Наскоро купих полувреме Живот Комплектни Pack от Клапан (чрез пара.) Да ми недоволство както Екип крепост Classic и Half-Life (1) не работят (когато те обувка горе го промените разделителната способност и показва снимка на Гордън или [Силен ?], а след това се върнете към нормалната резолюция и затворите на работния плот.) (Други Half-Life 2 Източник игри работят отлично, така предполагам, че няма прекалено) I rebooted в моя компютър и да се промени съвместимостта на изпълнимите (който стартира на източника на двигателя) "ТФК" в папката на Windows XP Service Pack 2. Това не е работа, така че аз се опитах Half-Life (1), така и нито го е направил. Аз продължи да представи билет до Клапан чрез тяхната подкрепа. След като говорим за clanmate за известно време той ми каза, че това е, защото Vista натоварвания 64-битов. Той ми разказа за това как той използва 64-битово моден за възпроизвеждане фантасмагория 2 на компютъра си. Аз се чудех, ако някой има линк към Half-Life (1) Източник на двигателя моден че нека го дават 64-битова. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте имали M8 които са имали подобен проблем с Half-Life той реши, че като направите следното - Той нали кликнали на Half-Life 2 и отиде към имота, то тогава отиде отидете на Старт Настройки, напечатани в 32 битов кликнахте OK и след това играта тичам глоба. Надявам се това да помогне
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Half-Life 2 саундтрак | SirStukings | Изключено Тема Дискусия | 6 | 20 декември 2007 03:58 |
| Клапан претенции можете да играете Half-Life 3 точно сега | SirStukings | PC & конзолата Gaming | 4 | 18 Дек 2007 11:15 |
| Gman - половината живот серия | robina80 | PC & конзолата Gaming | 2 | 9 ноември 2007 09:31 |
| Half-Life V Halo | SirStukings | PC & конзолата Gaming | 2 | 30 октомври 2007 год. 09:40 |
| Половината Живот 2 | dodgyant | PC & конзолата Gaming | 2 | 22 Окт 2006 01:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |