по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Половин живот (1) Двигател 64-битово кодиране

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 юни 2009 г., 04:12
Новите държави Група

Default Половин живот (1) Двигател 64-битово кодиране

Аз бях чувал за новата игра Черно Меса. Не пост за него.

Наскоро купих полувреме Живот Комплектни Pack от Клапан (чрез пара.) Да ми недоволство както Екип крепост Classic и Half-Life (1) не работят (когато те обувка горе го промените разделителната способност и показва снимка на Гордън или [Силен ?], а след това се върнете към нормалната резолюция и затворите на работния плот.) (Други Half-Life 2 Източник игри работят отлично, така предполагам, че няма прекалено) I rebooted в моя компютър и да се промени съвместимостта на изпълнимите (който стартира на източника на двигателя) "ТФК" в папката на Windows XP Service Pack 2. Това не е работа, така че аз се опитах Half-Life (1), така и нито го е направил. Аз продължи да представи билет до Клапан чрез тяхната подкрепа. След като говорим за clanmate за известно време той ми каза, че това е, защото Vista натоварвания 64-битов. Той ми разказа за това как той използва 64-битово моден за възпроизвеждане фантасмагория 2 на компютъра си. Аз се чудех, ако някой има линк към Half-Life (1) Източник на двигателя моден че нека го дават 64-битова.
Old 27 юни 2009 г., 04:11
Номер на групата

Default Половин живот (1) Двигател 64-битово кодиране

Здравейте имали M8 които са имали подобен проблем с Half-Life той реши, че като направите следното -
Той нали кликнали на Half-Life 2 и отиде към имота, то тогава отиде отидете на Старт Настройки, напечатани в 32 битов кликнахте OK и след това играта тичам глоба.
Надявам се това да помогне

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Half-Life 2 саундтрак SirStukings Изключено Тема Дискусия 6 20 декември 2007 03:58
Клапан претенции можете да играете Half-Life 3 точно сега SirStukings PC & конзолата Gaming 4 18 Дек 2007 11:15
Gman - половината живот серия robina80 PC & конзолата Gaming 2 9 ноември 2007 09:31
Half-Life V Halo SirStukings PC & конзолата Gaming 2 30 октомври 2007 год. 09:40
Половината Живот 2 dodgyant PC & конзолата Gaming 2 22 Окт 2006 01:45
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc