![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Slyšel jsem o novou hru Black Mesa. Don't post o tom. Nedávno jsem koupil Half Life Kompletní balení z ventilů (přes Parní.) Chcete-li mé nespokojenosti obou Team pevnosti Classic a Half-Life (1) nefungují (pokud naběhnout změní rozlišení a ukazuje obrázek Gordon nebo [těžkých ?], a pak se vraťte k normálnímu řešení a skončit na plochu.) (Ostatní Half-Life 2 Zdroj hry velkou práci takže předpokládám, že to dělá taky) jsem restartoval počítač a změnit kompatibilitu na spustitelnými (aby zahájily zdroj motoru) v TFC složky v systému Windows XP Service Pack 2. To nefunguje, tak jsem se pokusil Half-Life (1) sama a ani jsem to. I přistoupil k předložení vstupenky na Ventilem přes svou podporu. Poté, co mluví do clanmate za chvíli mi řekl, že to bylo proto, že Vista břemeny 64-bit. Řekl mi o tom, jak on používá 64-bit mod pro hraní fantazmagorie 2 na svém počítači. Říkal jsem si, kdyby někdo měl odkaz na Half-Life (1) Source Engine mod, že si ji nechat běžet 64-bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj měl M8, kteří měli podobný problém s polovinou-život byl vyřešen tím, že dělá následující - Má právo klikli na Half-Life 2 a odešel do nemovitostí, pak pak jít do Spuątění Nastavení, napsali v 32 bit potom kliknul OK a hra běží v pohodě. Hope this helps
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|