manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Half Life (1) Engine 64-Bit

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 04:12
Novi član grupe

Default Half Life (1) Engine 64-Bit

Ive 'čuti o novom igra Black Mesa. Ne post o tome.

Nedavno sam kupio Half Life Complete Pack Ventil s (via pare.) Za moje nezadovoljstvo obje Team Fortress Classic i Half-Life (1) ne radi (kad boot up to mijenja rezolucija i pokazuje sliku Gordon ili [Gust ?] respektivno, a zatim vratiti na normalne rezolucije i zatvorite desktop.) (Other Half-Life 2 Source igre odlično funkcioniraju tako da pretpostavljam da ne previše) JA ponovno podizanje sustava moj računalo i promjena kompatibilnosti na izvršne (to lansirati izvorni motor) TFC u mapu za Windows XP Service Pack 2. Ovo nije posao, pa sam pokušao Half-Life (1) i sama ni to. Sam ja da pošaljete putem Ventil kartu za njihovu podršku. Nakon razgovara s clanmate za neko vrijeme mi je rekao da je to zbog opterećenja vidik 64-bitni. Rekao mi je o tome kako se koristi 64-bitni mod za igranje fantazmagorija 2 na njegovo računalo. Bio sam zadivljen ako netko ima link na Half-Life (1) Izvor Motor mod da pustite neka teče 64-bitni.
Old 27. lipnja 2009, 04:11
Donatorska Grupa

Default Half Life (1) Engine 64-Bit

Hi m8 imao tko je imao sličan problem sa polu-život je on to riješio tako što je sljedeće -
On je pravo kliknuo na Half-life 2 i otišao na properties, pa onda ode idite na Pokrećite Postavke, kucanog u 32 bita onda kliknuo OK i pokrenite igru u redu.
nada ovo pomaže

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Half-Life 2 zvučni zapis SirStukings Off Topic Discussion 6 20. prosinac 2007 03:58
Ventil tvrdnje možete igrati Half-Life 3 odmah SirStukings PC & konzole Igre 4 18. prosinac 2007 11:15
Gman - polovina života serija robina80 PC & konzole Igre 2 9. studeni 2007 09:31
Half-Life V Halo SirStukings PC & konzole Igre 2 30. listopad 2007 09:40
Half Life 2 dodgyant PC & konzole Igre 2 22. listopad 2006 01:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.