![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'čuti o novom igra Black Mesa. Ne post o tome. Nedavno sam kupio Half Life Complete Pack Ventil s (via pare.) Za moje nezadovoljstvo obje Team Fortress Classic i Half-Life (1) ne radi (kad boot up to mijenja rezolucija i pokazuje sliku Gordon ili [Gust ?] respektivno, a zatim vratiti na normalne rezolucije i zatvorite desktop.) (Other Half-Life 2 Source igre odlično funkcioniraju tako da pretpostavljam da ne previše) JA ponovno podizanje sustava moj računalo i promjena kompatibilnosti na izvršne (to lansirati izvorni motor) TFC u mapu za Windows XP Service Pack 2. Ovo nije posao, pa sam pokušao Half-Life (1) i sama ni to. Sam ja da pošaljete putem Ventil kartu za njihovu podršku. Nakon razgovara s clanmate za neko vrijeme mi je rekao da je to zbog opterećenja vidik 64-bitni. Rekao mi je o tome kako se koristi 64-bitni mod za igranje fantazmagorija 2 na njegovo računalo. Bio sam zadivljen ako netko ima link na Half-Life (1) Izvor Motor mod da pustite neka teče 64-bitni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi m8 imao tko je imao sličan problem sa polu-život je on to riješio tako što je sljedeće - On je pravo kliknuo na Half-life 2 i otišao na properties, pa onda ode idite na Pokrećite Postavke, kucanog u 32 bita onda kliknuo OK i pokrenite igru u redu. nada ovo pomaže
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Half-Life 2 zvučni zapis | SirStukings | Off Topic Discussion | 6 | 20. prosinac 2007 03:58 |
| Ventil tvrdnje možete igrati Half-Life 3 odmah | SirStukings | PC & konzole Igre | 4 | 18. prosinac 2007 11:15 |
| Gman - polovina života serija | robina80 | PC & konzole Igre | 2 | 9. studeni 2007 09:31 |
| Half-Life V Halo | SirStukings | PC & konzole Igre | 2 | 30. listopad 2007 09:40 |
| Half Life 2 | dodgyant | PC & konzole Igre | 2 | 22. listopad 2006 01:45 |
| Thread Tools | |
| |