kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Half Life (1) A motor 64-Bit

Reply

Téma eszközök
Old Június 17 2009, 04:12
Új tag Csoport

Default Half Life (1) A motor 64-Bit

Hallottam az új játékot Black Mesa. Ne utáni róla.

Nemrég vettem Half Life Complete Pack a Valve (via Steam.) Az én elégedetlenség mind Team Fortress Classic és Half-Life (1) nem működik (ha boot up változik a felbontás, és megmutatja a képet, vagy a Gordon [Nehéz ?], illetve, majd visszatér a normál felbontás és lépjen ki az asztalon.) (Egyéb Half-Life 2 Forrás játékok nagy munka így feltételezem, hogy nem túl) I újraindította a számítógépet és a megváltozott kompatibilitás a végrehajtható (azaz, hogy elindítsa a source engine) a TFC mappában található a Windows XP Service Pack 2. Ez nem működött, így próbáltam a Half-Life (1), és maga sem tette. Én folytatta, hogy nyújtson be egy jegy Valve keresztül támogatást. Miután beszéltem a clanmate egy kicsit az ő elmondta nekem, hogy azért volt, mert kilátás rakományokról 64-bites. Azt mondta nekem, hogyan használja a 64-bites mod lejátszására varázstükör 2 saját számítógépén. Arra gondoltam, ha valaki egy linket a Half-Life (1) Motor Source mod, hogy hagyjuk, hogy fut 64-bites.
Old Június 27 2009, 04:11
Donor Group

Default Half Life (1) A motor 64-Bit

Hi volt m8, akik hasonló probléma a felezési ideje is megoldani azt csinál a következő -
Ő jobboldali kattintott Half-Life 2 és ment a tulajdonságok, akkor majd menni a Launch Beállítások, gépelt a 32 bites, majd az OK gombra kattintott, és a játék fut jól.
remélem ez segít

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Half-Life 2 Soundtrack SirStukings Off Topic Discussion 6 20. december 2007 03:58
Szelepvezérlési követelések játszhatsz a Half-Life 3 most SirStukings PC és konzol játékok 4 18. december 2007 11:15
Gman - felezési ideje sorozat robina80 PC és konzol játékok 2 9. november 2007 09:31
Half-Life V. Halo SirStukings PC és konzol játékok 2 30. október 2007 09:40
Half Life 2 dodgyant PC és konzol játékok 2 22. október 2006 01:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.