![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hallottam az új játékot Black Mesa. Ne utáni róla. Nemrég vettem Half Life Complete Pack a Valve (via Steam.) Az én elégedetlenség mind Team Fortress Classic és Half-Life (1) nem működik (ha boot up változik a felbontás, és megmutatja a képet, vagy a Gordon [Nehéz ?], illetve, majd visszatér a normál felbontás és lépjen ki az asztalon.) (Egyéb Half-Life 2 Forrás játékok nagy munka így feltételezem, hogy nem túl) I újraindította a számítógépet és a megváltozott kompatibilitás a végrehajtható (azaz, hogy elindítsa a source engine) a TFC mappában található a Windows XP Service Pack 2. Ez nem működött, így próbáltam a Half-Life (1), és maga sem tette. Én folytatta, hogy nyújtson be egy jegy Valve keresztül támogatást. Miután beszéltem a clanmate egy kicsit az ő elmondta nekem, hogy azért volt, mert kilátás rakományokról 64-bites. Azt mondta nekem, hogyan használja a 64-bites mod lejátszására varázstükör 2 saját számítógépén. Arra gondoltam, ha valaki egy linket a Half-Life (1) Motor Source mod, hogy hagyjuk, hogy fut 64-bites. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi volt m8, akik hasonló probléma a felezési ideje is megoldani azt csinál a következő - Ő jobboldali kattintott Half-Life 2 és ment a tulajdonságok, akkor majd menni a Launch Beállítások, gépelt a 32 bites, majd az OK gombra kattintott, és a játék fut jól. remélem ez segít
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Half-Life 2 Soundtrack | SirStukings | Off Topic Discussion | 6 | 20. december 2007 03:58 |
| Szelepvezérlési követelések játszhatsz a Half-Life 3 most | SirStukings | PC és konzol játékok | 4 | 18. december 2007 11:15 |
| Gman - felezési ideje sorozat | robina80 | PC és konzol játékok | 2 | 9. november 2007 09:31 |
| Half-Life V. Halo | SirStukings | PC és konzol játékok | 2 | 30. október 2007 09:40 |
| Half Life 2 | dodgyant | PC és konzol játékok | 2 | 22. október 2006 01:45 |
| Téma eszközök | |
| |