פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

מחצית החיים (1) מנוע 64-Bit

Reply

שרשרת כלים
Old 17 יוני 2009, 04:12
קבוצת חברות חדשות

Default מחצית החיים (1) מנוע 64-Bit

אני כבר שמעתי על המשחק החדש שחור Mesa. אל תפרסם על זה.

אני קניתי לאחרונה מחצית החיים השלם pack מ valve (באמצעות קיטור.) את אי שביעות רצון הן צוות המצודה קלאסית וחצי החיים (1) לא עובד (כאשר הם האתחול זה למעלה משנה את ההחלטה ואת מראה תמונה של גורדון או [כבד ?] בהתאמה, ולאחר מכן לחזור בדרך כלל הפתרון ו צא אל שולחן העבודה.) (החצי השני-Life 2 משחקים מקור עבודה מצוינת, כך שאני מניח שהיא עושה מדי) אני rebooted המחשב שלי שונה תאימות על executables (כי להפעיל את מקור המנוע) ב TFC את התיקייה ל-Windows XP Service Pack 2. זה לא עובד, אז ניסיתי חצי החיים (1) עצמו ולא עשה את זה. אני התחיל להגיש באמצעות כרטיס valve את תמיכתם. לאחר מדברים על clanmate עבור לזמן מה הוא אמר לי שזה בגלל המון Vista 64 סיביות. הוא סיפר לי על האופן שבו הוא עושה שימוש של 64 סיביות עבור המשרד phantasmagoria 2 משחקים על המחשב שלו. תהיתי אם מישהו היה קישור חצי החיים (1) מקור מנוע המשרד כי נתנו את זה לרוץ 64 סיביות.
Old 27 יוני 2009, 04:11
קבוצת תורמים

Default מחצית החיים (1) מנוע 64-Bit

היי היה m8 שעברו בעיה דומה עם חצי החיים הוא לפתור אותה על ידי ביצוע הפעולות הבאות -
הוא הנכון לחצו על חצי חיים 2 והלכתי נכסים, אז אחר כך הלכנו ללכת הפעלה הגדרות, הקלדת ב 32 ביט אז לחצו אישור והמשחק לרוץ בסדר.
מקווה שזה עוזר

מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט
אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר.

המערכת שלי: redden137

מעבד (ים):
AMD opteron 165 O / C
לוח האם:
ASUS a8n SLI Deluxe
זיכרון RAM:
2GB corsair xms pc3200 platium
כרטיס מסך (S):
8800gts O / C
כרטיס קול:
יצירתי SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
כונן אופטי (S):
1x Sony ראם כונן DVD 1xphillips DV
Case / PSU:
700w moduler PSU
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
צג (S):
22in widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Half-Life 2 פסקול SirStukings דיון Off topic 6 20 דצמבר 2007 03:58
Valve טענות תוכל לשחק מחצית החיים 3 עכשיו SirStukings PC & קונסולת משחקים 4 18 דצמבר 2007 11:15
Gman - חצי חיים בסדרה robina80 PC & קונסולת משחקים 2 9th נובמבר 2007 09:31
Half-Life Halo V SirStukings PC & קונסולת משחקים 2 30 אוקטובר 2007 09:40
Half Life 2 dodgyant PC & קונסולת משחקים 2 22 אוקטובר 2006 01:45
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.