![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר שמעתי על המשחק החדש שחור Mesa. אל תפרסם על זה. אני קניתי לאחרונה מחצית החיים השלם pack מ valve (באמצעות קיטור.) את אי שביעות רצון הן צוות המצודה קלאסית וחצי החיים (1) לא עובד (כאשר הם האתחול זה למעלה משנה את ההחלטה ואת מראה תמונה של גורדון או [כבד ?] בהתאמה, ולאחר מכן לחזור בדרך כלל הפתרון ו צא אל שולחן העבודה.) (החצי השני-Life 2 משחקים מקור עבודה מצוינת, כך שאני מניח שהיא עושה מדי) אני rebooted המחשב שלי שונה תאימות על executables (כי להפעיל את מקור המנוע) ב TFC את התיקייה ל-Windows XP Service Pack 2. זה לא עובד, אז ניסיתי חצי החיים (1) עצמו ולא עשה את זה. אני התחיל להגיש באמצעות כרטיס valve את תמיכתם. לאחר מדברים על clanmate עבור לזמן מה הוא אמר לי שזה בגלל המון Vista 64 סיביות. הוא סיפר לי על האופן שבו הוא עושה שימוש של 64 סיביות עבור המשרד phantasmagoria 2 משחקים על המחשב שלו. תהיתי אם מישהו היה קישור חצי החיים (1) מקור מנוע המשרד כי נתנו את זה לרוץ 64 סיביות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי היה m8 שעברו בעיה דומה עם חצי החיים הוא לפתור אותה על ידי ביצוע הפעולות הבאות - הוא הנכון לחצו על חצי חיים 2 והלכתי נכסים, אז אחר כך הלכנו ללכת הפעלה הגדרות, הקלדת ב 32 ביט אז לחצו אישור והמשחק לרוץ בסדר. מקווה שזה עוזר
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Half-Life 2 פסקול | SirStukings | דיון Off topic | 6 | 20 דצמבר 2007 03:58 |
| Valve טענות תוכל לשחק מחצית החיים 3 עכשיו | SirStukings | PC & קונסולת משחקים | 4 | 18 דצמבר 2007 11:15 |
| Gman - חצי חיים בסדרה | robina80 | PC & קונסולת משחקים | 2 | 9th נובמבר 2007 09:31 |
| Half-Life Halo V | SirStukings | PC & קונסולת משחקים | 2 | 30 אוקטובר 2007 09:40 |
| Half Life 2 | dodgyant | PC & קונסולת משחקים | 2 | 22 אוקטובר 2006 01:45 |
| שרשרת כלים | |
| |