mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Half Life (1) Variklis 64-Bit

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 04:12
Naujas Narys

Aš esu girdėjusi apie naują žaidimą Black Mesa. Negalima skelbti apie tai.

Aš neseniai nusipirkau Half Life Complete Pack vožtuvas (per Steam.) Mano nepasitenkinimą tiek Team Fortress Classic ir Half-Life (1) neveikia (kai jie paleisti, ji pasikeis rezoliuciją ir rodo Gordon arba nuotrauką [Smarki ?], atitinkamai, ir tada grįžti prie normalaus rezoliucija ir mesti į darbalaukį.) (Other Half-Life 2 Šaltinis žaidimai puikiai veikia tai manau ji taip pat) man perleist savo kompiuterį ir pasikeitė suderinamumą vykdomąjį (kad pradėti Source Engine) TFC į katalogą Windows XP Service Pack 2. Tai nebuvo darbas, todėl aš bandžiau Half-Life (1) pati, ir nei tai padarė. Aš atliko pateikti bilietą į Valve per savo paramą. Pakalbėję su clanmate kurio laiko jis man pasakė, kad ji buvo todėl, kad Vista apkrovų 64-bit. Jis man papasakojo apie tai, kaip jis naudoja 64 bitų mod žaisti Phantasmagoria 2 savo kompiuteryje. I was wondering, jei kas nors nuorodą į Half-Life (1) Source Engine mod kad tegul ji paleisti 64 bitų.
Old Birželis 27, 2009, 04:11
Donorų grupės

Hi buvo M8, kurie turėjo panašių problemų su Half-Life jis ją išspręsti atlikdami šiuos veiksmus,
Jis dešinėje paspausti ant Half-Life 2 ir nuvyko į properties, tada ten vyko eikite į Pradėti Nustatymai, įvestas 32 bitų ir paspauskite Gerai ir žaidimas veikia gerai.
Hope this helps

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.