![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Słyszałem o nowej gry Black Mesa. Nie wolno publikować na ten temat. Niedawno kupił Half Life Complete Pack z Valve (poprzez Steam.) Aby moje niezadowolenie zarówno Team Fortress Classic i Half-Life (1) nie działa (przy rozruchu zmienia rozdzielczość i pokazuje zdjęcie Gordona lub [ciężki ?] odpowiednio, a następnie powrót do normalnej rozdzielczości i zamknąć go na pulpit.) (Other Half-Life 2 Source gier pracy tak wielką sądzę to zbyt) I uruchomiony ponownie mojego komputera i zmiana zgodności na wykonywalne (które rozpocznie źródła silnika) TFC w folderze Windows XP z dodatkiem Service Pack 2. To nie działa, więc starałem Half-Life (1), a nie uczynili. I przystąpił do przedstawienia bilet do zaworu poprzez ich wsparcie. Po mówić do clanmate za chwilę powiedział mi, że z powodu obciążeń Vista 64-bit. Powiedział mi o tym, jak on używa 64-bitowych mod do gry fantasmagoria 2 na swoim komputerze. I zastanawiałem się czy ktoś miał link do Half-Life (1) Source Engine mod że go uruchomić 64-bitowego. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi miał m8, którzy mieli podobny problem z półtrwania on rozwiązać ją, wykonując następujące - On prawo kliknięciu na Half-Life 2 i udał się do właściwości, a następnie udał się następnie przejdź do Uruchom Ustawienia, wpisane w 32-bitowy następnie kliknięciu OK i uruchomić grę grzywny. Hope this helps
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Zakładki |