![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am auzit despre noul joc Black Mesa. Nu post despre asta. Am cumparat recent Half Life Complete Pack de la Valve (via Steam.) Pentru a-mi nemulţumit ambele Team Fortress Classic si Half-Life (1) nu locul de muncă (atunci când efectuaţi boot-l modificări de rezoluţie şi arată o imagine de Gordon sau [Heavy ?] respectiv, apoi reveni la normal şi rezoluţie renunţ la desktop.) (Alte Half-Life 2 Sursa de jocuri foarte bune, aşa că am asume aceasta nu prea) am rebooted computerul meu şi compatibilitate schimbat pe executabile (ca sursa de lansare a motorului) în TFC dosar la Windows XP Service Pack 2. Acest lucru nu funcţionează, aşa că am încercat Half-Life (1) în sine şi nici nu a făcut-o. Am continuat să-şi prezinte un bilet la Valve, prin sprijinul lor. După ce o să vorbesc cu clanmate pentru un timp, el mi-a spus că a fost pentru că încarcă Vista pe 64 de biţi. El mi-a spus despre el foloseşte un 64-bit mod de joc 2 aberaţie pe computer. Mă întrebam dacă cineva a avut o legatura la un Half-Life (1) Sursa Motor mod care să-l rulaţi pe 64 de biţi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max a avut un M8 care au avut probleme similare, cu o jumătate de viaţă a rezolvat-o de-a face următoarele El clic dreapta pe Half-Life 2 şi s-a dus la proprietăţi, apoi a mers apoi du-te la lansarea Setări, scris în 32 de biţi apoi faceţi clic pe OK şi jocul rula bine. sper acest lucru vă va ajuta
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
![]() |
|
| Marcaje |