menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Half Life (1) Engine 64-Bit

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 04:12
Nový člen skupiny

Počul som o novú hru Black Mesa. Don't post o tom.

Nedávno som kúpil Half Life Kompletné balenie z ventilov (cez Parné.) Chcete-li mojej nespokojnosti oboch Team pevnosti Classic a Half-Life (1) nefungujú (ak naběhnout zmení rozlíšenie a ukazuje obrázok Gordon alebo [ťažkých ?], a potom sa vráťte k normálnemu riešenia a skončiť na plochu.) (Ostatné Half-Life 2 Zdroj hry veľkú prácu takže predpokladám, že to dělá taky) jsem restartoval počítač a zmeniť kompatibilitu na spustiteľného (aby začali zdroj motora) v TFC zložky v systéme Windows XP Service Pack 2. To nefunguje, tak som sa pokúsil Half-Life (1) sama a ani som to. I pristúpil k predložení vstupenky na ventilom cez svoju podporu. Potom, čo hovorí do clanmate za chvíľu mi povedal, že to bolo preto, že Vista bremenami 64-bit. Povedal mi o tom, ako on používa 64-bit mod pre hranie fantazmagorie 2 na svojom počítači. Hovoril som si, keby niekto mal odkaz na Half-Life (1) Source Engine mod, že si ju nechať plynúť 64-bit.
Old 27. júna 2009, 04:11
Darcu Skupina

Ahoj mal M8, ktorí mali podobný problém s polovicou-život bol vyriešený tým, že robí nasledujúci --
Má právo klikli na Half-Life 2 a odišiel do nehnuteľností, potom potom ísť do Spustenie Nastavenia, napísali v 32 bit potom klikol OK a hra beží v pohode.
Hope this helps

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.