![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Počul som o novú hru Black Mesa. Don't post o tom. Nedávno som kúpil Half Life Kompletné balenie z ventilov (cez Parné.) Chcete-li mojej nespokojnosti oboch Team pevnosti Classic a Half-Life (1) nefungujú (ak naběhnout zmení rozlíšenie a ukazuje obrázok Gordon alebo [ťažkých ?], a potom sa vráťte k normálnemu riešenia a skončiť na plochu.) (Ostatné Half-Life 2 Zdroj hry veľkú prácu takže predpokladám, že to dělá taky) jsem restartoval počítač a zmeniť kompatibilitu na spustiteľného (aby začali zdroj motora) v TFC zložky v systéme Windows XP Service Pack 2. To nefunguje, tak som sa pokúsil Half-Life (1) sama a ani som to. I pristúpil k predložení vstupenky na ventilom cez svoju podporu. Potom, čo hovorí do clanmate za chvíľu mi povedal, že to bolo preto, že Vista bremenami 64-bit. Povedal mi o tom, ako on používa 64-bit mod pre hranie fantazmagorie 2 na svojom počítači. Hovoril som si, keby niekto mal odkaz na Half-Life (1) Source Engine mod, že si ju nechať plynúť 64-bit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj mal M8, ktorí mali podobný problém s polovicou-život bol vyriešený tým, že robí nasledujúci -- Má právo klikli na Half-Life 2 a odišiel do nehnuteľností, potom potom ísť do Spustenie Nastavenia, napísali v 32 bit potom klikol OK a hra beží v pohode. Hope this helps
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|