![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'чути о новом игра Блацк Меса. Не пост о томе. Недавно сам купио Халф Лифе Цомплете Пацк Вентил са (виа паре.) За моје незадовољство обе Теам фортресс Цлассиц и Халф-Лифе (1) не ради (кад боот уп то мења резолуција и показује слику Гордон или [Густ ?] респективно, а затим вратити на нормалне резолуције и затворите десктоп.) (Отхер Халф-Лифе 2 Соурце игре одлично функционишу тако да претпостављам да не превише) ЈА поново подизање система мој рачунар и промена компатибилности на извршне (то пуштање брода у море изворни мотор) ТФЦ у фасциклу за Уиндоус КСП Сервице Пацк 2. Ово није посао, па сам покушао Халф-Лифе (1) и сама ни то. Сам ја да пошаљете путем Вентил мапу за њихову подршку. Након разговара са цланмате за неко време ми је рекао да је то због оптерећења видик 64-битни. Рекао ми је о томе како да се користи 64-битни мод за играње фантазмагорија 2 на његово рачунар. Био сам задивљен ако неко има линк на Халф-Лифе (1) Извор Мотор мод да пустите нека тече 64-битни. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи м8 имао ко је имао сличан проблем са полу-живот је он то решио тако што је следеће -- Он је право кликнуо на Халф-лифе 2 и отишао на пропертиес, па онда оде идите на покретати Подешавања, куцаног у 32 бита онда кликнуо ОК и покрените игру у реду. нада ово помаже
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Халф-Лифе 2 аудио запис | СирСтукингс | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 20 децембар 2007 03:58 |
| Вентил тврдње можете играти Халф-Лифе 3 одмах | СирСтукингс | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 18 децембар 2007 11:15 |
| Гман - половина живота серија | робина80 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 9 новембар 2007 09:31 |
| Халф-Лифе В Хало | СирСтукингс | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 30 октобар 2007 09:40 |
| Халф Лифе 2 | додгыант | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 22 октобар 2006 01:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |