![]() |
|
| |||
| |||
| Ben yeni oyunu olan Black Mesa hakkında duymuşsunuzdur. Bu konuda yayınlamayın. Kısa Buhar (Vana ile gelen Half Life komple Paketi aldım.) Benim hoşnutsuzluk iki Team Fortress Klasik ve Half-Life (1) kadar bu çözünürlük değişiklikleri ve Gordon veya bir resmi gösterir (zaman açılış iş vermiyoruz [Ağır ?] sırasıyla, ve daha sonra normal çözünürlük dönmek ve masaüstü için çıkın.) (Diğer Half-Life 2 Kaynak oyunlar güzel işler dolayısıyla çok) ben (bu) kaynak motoru başlatmak benim bilgisayar ve Çalıştırılabilirler tarihinde değiştirildi uyumluluğu yeniden başlatılması bu varsayalım bu TFC klasörüne Windows XP Service Pack 2 için. Bu, yani Half-Life denedim işe yaramadı (1) kendisini ve ne yaptı. Onların desteği ile Vana bir bilet gönderin başlar. Bir clanmate için süre konuşuyoruz sonra o çünkü uzak manzara yükler 64 bit olduğunu söyledi. O nasıl bir 64-bit kendi bilgisayarınızda projektör ile yapılan görüntü oyunu 2 yürütmek için MOD kullanır söyledi. Eğer herkes bir yarısı bir bağlantı-Life (1) Kaynak Motoru bu 64 bit çalışmasına izin şık vardı ben merak ediyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba vardı bir M8 olan yarım vardı benzer sorun o aşağıdaki yaparak bu çözülür yaşam Tam Yarım tıkladıkları-Life 2 ve özellikleri gittik, sonra sonra Başlat Ayarlar, 32 bit O yazdığınız gitmek ve oyun çalıştırmak iyi Tamam'ı tıkladım gitti. Bu yardımcı umut
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |