менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Half Life (1) Двигун 64-Bit

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 04:12
Нові члени групи

Я чув про нову гру Black Mesa. Чи не пост про це.

Нещодавно я купила Half Life Повне оновлення від Valve (через Steam.) Для мого невдоволення і Team Fortress Classic і Half-Life (1) не працюють (при завантаженні, він змінює цю резолюцію і показує фотографію Гордона або [Важке ?] відповідно, а потім повернутися до нормального резолюції і вийти на робочий стіл.) (Other Half-Life 2 вихідний гри більше я вважати це теж) я перезавантаження мого комп'ютера і змінити сумісності на виконувані файли (що запуск двигуна джерело) У папці TFC для Windows XP Service Pack 2. Це не робота, тому я спробував Half-Life (1), і ні сам це зробив. Я приступив до представити квиток на арматуру через їхню підтримку. Поговоривши з clanmate деякий час він сказав мені, що це тому, що перспектива навантажень 64-Bit. Він розповів мені про те, як він використовує 64-бітний мод для гри Phantasmagoria 2 на вашому комп'ютері. Мені було цікаво, якщо хто-небудь посилання на Half-Life (1) Source Engine моделювання, які дозволяють його запуску 64-бітної.
Old 27 червня 2009, 04:11
Донор групи

Привіт був M8, який схожа проблема з Half-Life Він вирішив проблему, виконайте такі дії --
Він натиснув на правому Half-Life 2 і пішов до властивостей, а потім пішов Перейти до стартової настройки, набравши в 32-бітному потім натиснути ОК і тонка гра перспективі.
сподіваюся, що це допомагає

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.