![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я чув про нову гру Black Mesa. Чи не пост про це. Нещодавно я купила Half Life Повне оновлення від Valve (через Steam.) Для мого невдоволення і Team Fortress Classic і Half-Life (1) не працюють (при завантаженні, він змінює цю резолюцію і показує фотографію Гордона або [Важке ?] відповідно, а потім повернутися до нормального резолюції і вийти на робочий стіл.) (Other Half-Life 2 вихідний гри більше я вважати це теж) я перезавантаження мого комп'ютера і змінити сумісності на виконувані файли (що запуск двигуна джерело) У папці TFC для Windows XP Service Pack 2. Це не робота, тому я спробував Half-Life (1), і ні сам це зробив. Я приступив до представити квиток на арматуру через їхню підтримку. Поговоривши з clanmate деякий час він сказав мені, що це тому, що перспектива навантажень 64-Bit. Він розповів мені про те, як він використовує 64-бітний мод для гри Phantasmagoria 2 на вашому комп'ютері. Мені було цікаво, якщо хто-небудь посилання на Half-Life (1) Source Engine моделювання, які дозволяють його запуску 64-бітної. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт був M8, який схожа проблема з Half-Life Він вирішив проблему, виконайте такі дії -- Він натиснув на правому Half-Life 2 і пішов до властивостей, а потім пішов Перейти до стартової настройки, набравши в 32-бітному потім натиснути ОК і тонка гра перспективі. сподіваюся, що це допомагає
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|