![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това е много оценяват играта от Клапан. Това е същите хора, които не Counter Strike. Двигателят на тази игра е просто великолепна, Клапан са наистина извади всички спирките и преминаха през най-минути на информация, за да ни на игрите, както удоволствие е възможно. Налице е оръжие, наречен "Gravity Гън", който ви позволява да взема произволни обекти на пода. Играта е много информация, дори и бита на боклука може да се качват. Това е трябва-купи, ако не са го вече! |
|
| |||
| |||
| Тази игра е една от любимите ми също, че има толкова много снимки! Обичам тази игра за това е специфичен детайл Аз не мисля, че са играли игра харесва! |
|
| |||
| |||
| Ако ви харесва Halflife 2 Проучете Bioshock е подобен вид на нещо, но с много по-добра графика и повече acurate физика симулация. Виждали ли сте на Адон storys можете да свалите? В няколко месеца си е друг вид CounterStrike Адон от Вентилни наречена teamfortress 2, тя lookes същия стил като на филм Incredibles. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Половин живот (1) Двигател 64-битово кодиране | pmcg03 | PC & конзолата Gaming | 1 | 27 Юни 2009 04:11 |
| Half-Life 2 саундтрак | SirStukings | Изключено Тема Дискусия | 6 | 20 декември 2007 03:58 |
| Клапан претенции можете да играете Half-Life 3 точно сега | SirStukings | PC & конзолата Gaming | 4 | 18 Дек 2007 11:15 |
| Gman - половината живот серия | robina80 | PC & конзолата Gaming | 2 | 9 ноември 2007 09:31 |
| Half-Life V Halo | SirStukings | PC & конзолата Gaming | 2 | 30 октомври 2007 год. 09:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |