menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Half Life 2

Reply

Thread Nástroje
Old 21. října 2006, 12:19
Člen Skupina

Default Half Life 2

To je mnohem oceněny hra z ventilů. To je stejné lidi, kteří dělají Counter Strike.

Motor na tuto hru je prostě nádherné, Ventilové se opravdu vytáhl všechny zastávky a prošla nejvíce minutu spojení na naše herní zkušenosti jako příjemný, jak je to možné. Je zbraň s názvem "Závažnost Gun", což vám umožní vyzvednout náhodných předmětů na podlahu. Hra je tak detaily, i drobnosti odpadků lze vyzvednout.

To je, musí-buy pokud ještě nemáte to!
Old 21. října 2006, 12:30
Člen Skupina

Default Half Life 2

Tato hra je jedna z mých oblíbených Také jsem tolik oblíbených!
Mám rád tuhle hru pro její konkrétní detail si nemyslím, že jsem hrála hra líbí!
Old 22. října 2006, 01:45
Člen Skupina

Default Half Life 2

Pokud se vám líbí Halflife 2 check out BioShock je to podobný typ věc, ale s mnohem lepší grafiku a fyziku acurate simulace. Už jste viděli addon storys si můžete stáhnout?
Za pár měsíců se jejich další protiúder typ addon od Ventilem nazývá teamfortress 2 je lookes stejném stylu jako film Incredibles.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.