![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To je mnohem oceněny hra z ventilů. To je stejné lidi, kteří dělají Counter Strike. Motor na tuto hru je prostě nádherné, Ventilové se opravdu vytáhl všechny zastávky a prošla nejvíce minutu spojení na naše herní zkušenosti jako příjemný, jak je to možné. Je zbraň s názvem "Závažnost Gun", což vám umožní vyzvednout náhodných předmětů na podlahu. Hra je tak detaily, i drobnosti odpadků lze vyzvednout. To je, musí-buy pokud ještě nemáte to! |
|
| |||
| |||
| Tato hra je jedna z mých oblíbených Také jsem tolik oblíbených! Mám rád tuhle hru pro její konkrétní detail si nemyslím, že jsem hrála hra líbí! |
|
| |||
| |||
| Pokud se vám líbí Halflife 2 check out BioShock je to podobný typ věc, ale s mnohem lepší grafiku a fyziku acurate simulace. Už jste viděli addon storys si můžete stáhnout? Za pár měsíců se jejich další protiúder typ addon od Ventilem nazývá teamfortress 2 je lookes stejném stylu jako film Incredibles. |