![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι το παιχνίδι εκτιμάται πολύ από την Valve. Πρόκειται για τα ίδια άτομα που κάνουν Counter Strike. Ο κινητήρας για αυτό το παιχνίδι είναι απλά υπέροχο, Valve έχουν πραγματικά τράβηξε όλες τις στάσεις και περάσει από το πιο λεπτό λεπτομέρειες για να μας gaming εμπειρία ως ευχάριστη δυνατό. Είναι ένα όπλο που ονομάζεται "Gravity Gun", το οποίο σας επιτρέπει να παραλαμβάνουν τα αντικείμενα τυχαία στο πάτωμα. Το παιχνίδι είναι τόσο λεπτομερή στοιχεία, ακόμη και κομμάτια από τα σκουπίδια μπορεί να ενταχθεί. Αυτό είναι που πρέπει να αγοράσει, αν δεν έχετε ήδη το! |
|
| |||
| |||
| Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα αγαπημένα μου επίσης, έχω τόσα πολλά αγαπημένα! Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι για τις ειδικές λεπτομέρειες που δεν νομίζω ότι έχω παίξει ένα παιχνίδι αρέσει! |
|
| |||
| |||
| Αν σας αρέσει Halflife 2 ελένξετε Bioshock είναι παρόμοιου τύπου πράγμα αλλά με πολύ καλύτερα γραφικά και πιο acurate φυσική προσομοίωση. Έχετε δει το πρόσθετο storys μπορείτε να κατεβάσετε; Σε ένα ζευγάρι των MOTHS τους είναι ένα άλλο είδος αντεπίθεση πρόσθετο ζήτησε από Valve teamfortress 2, lookes το ίδιο στυλ με την ταινία Incredibles. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Half Life (1) Engine 64-Bit | pmcg03 | PC & Console Gaming | 1 | 27 Ιουν 2009 04:11 |
| Half-Life 2 Soundtrack | SirStukings | Off Topic Συζήτηση | 6 | 20 Δεκ. 2007 03:58 |
| Valve ισχυρισμούς σας μπορεί να παίξει το Half-Life 3 τώρα | SirStukings | PC & Console Gaming | 4 | 18 Δεκ. 2007 11:15 |
| Gman - μισή ζωή σειρά | robina80 | PC & Console Gaming | 2 | 9 Νοε 2007 09:31 |
| Half-Life V Halo | SirStukings | PC & Console Gaming | 2 | 30 Οκτ 2007 09:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |