μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Half Life 2

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 12:19
Μέλος Ομάδα

Default Half Life 2

Αυτό είναι το παιχνίδι εκτιμάται πολύ από την Valve. Πρόκειται για τα ίδια άτομα που κάνουν Counter Strike.

Ο κινητήρας για αυτό το παιχνίδι είναι απλά υπέροχο, Valve έχουν πραγματικά τράβηξε όλες τις στάσεις και περάσει από το πιο λεπτό λεπτομέρειες για να μας gaming εμπειρία ως ευχάριστη δυνατό. Είναι ένα όπλο που ονομάζεται "Gravity Gun", το οποίο σας επιτρέπει να παραλαμβάνουν τα αντικείμενα τυχαία στο πάτωμα. Το παιχνίδι είναι τόσο λεπτομερή στοιχεία, ακόμη και κομμάτια από τα σκουπίδια μπορεί να ενταχθεί.

Αυτό είναι που πρέπει να αγοράσει, αν δεν έχετε ήδη το!
Old 21 Οκτώβρη 2006, 12:30
Μέλος Ομάδα

Default Half Life 2

Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα αγαπημένα μου επίσης, έχω τόσα πολλά αγαπημένα!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι για τις ειδικές λεπτομέρειες που δεν νομίζω ότι έχω παίξει ένα παιχνίδι αρέσει!
Old 22 Οκτ 2006, 01:45
Μέλος Ομάδα

Default Half Life 2

Αν σας αρέσει Halflife 2 ελένξετε Bioshock είναι παρόμοιου τύπου πράγμα αλλά με πολύ καλύτερα γραφικά και πιο acurate φυσική προσομοίωση. Έχετε δει το πρόσθετο storys μπορείτε να κατεβάσετε;
Σε ένα ζευγάρι των MOTHS τους είναι ένα άλλο είδος αντεπίθεση πρόσθετο ζήτησε από Valve teamfortress 2, lookes το ίδιο στυλ με την ταινία Incredibles.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Half Life (1) Engine 64-Bit pmcg03 PC & Console Gaming 1 27 Ιουν 2009 04:11
Half-Life 2 Soundtrack SirStukings Off Topic Συζήτηση 6 20 Δεκ. 2007 03:58
Valve ισχυρισμούς σας μπορεί να παίξει το Half-Life 3 τώρα SirStukings PC & Console Gaming 4 18 Δεκ. 2007 11:15
Gman - μισή ζωή σειρά robina80 PC & Console Gaming 2 9 Νοε 2007 09:31
Half-Life V Halo SirStukings PC & Console Gaming 2 30 Οκτ 2007 09:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.