פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

Half Life 2

Reply

שרשרת כלים
Old 21 אוקטובר 2006, 12:19
חבר קבוצת

זה משחק הרבה appraised מן הברז הראשי. זוהי אותה לאנשים לעשות Counter Strike.

המנוע על המשחק הזה הוא פשוט נהדר, יש באמת valve משך כל מפסיק ו נעלמו תוך דקה ביותר של פרטים, על מנת להפוך את חוויית המשחק מהנה כפי שניתן. יש נשק שנקרא "כוח המשיכה אקדח" המאפשר לך להרים חפצים אקראיים על הרצפה. המשחק הוא כל כך פרטי, אפילו BITS של זבל ניתן לאסוף.

זה שווה לקנות, אם עדיין אין לך את זה!
Old 21 אוקטובר 2006, 12:30
חבר קבוצת

משחק זה הוא אחד המועדפים שלי כמו כן, יש לי כל כך הרבה למועדפים!
אני אוהב את המשחק הזה עבור פרט ספציפי זה, אני לא חושב שאני צריך לשחק משחק כמו זה!
Old 22 אוקטובר 2006, 01:45
חבר קבוצת

אם אתה רוצה Halflife 2 בדוק Bioshock זה סוג של דבר דומה, אבל עם הרבה יותר גרפיקה ועוד acurate פיסיקה סימולציה. ראית את addon storys אתה יכול להוריד?
בעוד moths שלהם היא אחרת counterstrike סוג addon מ valve קרא teamfortress 2 זה lookes באותו סגנון כמו הסרט Incredibles.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.