mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Half Life 2

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 21, 2006, 12:19
Narys

Default Half Life 2

Tai yra labai vertinamas žaidimas iš Valve. Tai tie žmonės, kurie Counter-Strike.

Šis žaidimas yra tiesiog puikus variklis, Valve tikrai ištraukti visų stotelių ir išgyveno labiausiai minutės duomenis, kad mūsų žaidimo patirties, kaip malonu, kaip įmanoma. Yra ginklas vadinamas "Gravity Gun", kuris leidžia parinkti atsitiktinai daiktų ant grindų. Žaidimas yra tokia informacija, net bitai šiukšles galima atsiimti.

Tai yra "must-buy, jei jūs dar neturite, ji!
Old Spalis 21, 2006, 12:30
Narys

Default Half Life 2

Šis žaidimas yra vienas iš mano mėgstamiausių taip pat, aš tiek daug chebra!
Man labai patinka šis žaidimas, tai konkrečios informacijos Nemanau, kad turiu žaisti, kaip tai žaidimas!
Old Spalis 22, 2006, 01:45
Narys

Default Half Life 2

Jei tau patinka Halflife 2 patikrinkite BioShock tai panašaus tipo dalykas, bet daug geriau grafika ir daugiau acurate fizikos modeliavimas. Matėte Addon storys galite parsisiųsti?
Be kandys pora iš jų yra kito Counterstrike tipas Addon iš Valve vadinamas teamfortress 2 ji lookes pačiu stiliumi, kaip filmas Incredibles.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Half Life (1) Variklis 64-Bit pmcg03 PC & konsolės Žaidimai 1 Birželis 27, 2009 04:11
Half-Life 2 Soundtrack SirStukings Off Topic Discussion 6 20 gruodis 2007 03:58
Valve teigia, jūs galite žaisti Half-Life 3 dabar SirStukings PC & konsolės Žaidimai 4 18 gruodis 2007 11:15
Gman - pusė gyvenimo serijos robina80 PC & konsolės Žaidimai 2 9 lapkritis 2007 09:31
Half-Life V Halo SirStukings PC & konsolės Žaidimai 2 30 spalis 2007 09:40
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.