![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai yra labai vertinamas žaidimas iš Valve. Tai tie žmonės, kurie Counter-Strike. Šis žaidimas yra tiesiog puikus variklis, Valve tikrai ištraukti visų stotelių ir išgyveno labiausiai minutės duomenis, kad mūsų žaidimo patirties, kaip malonu, kaip įmanoma. Yra ginklas vadinamas "Gravity Gun", kuris leidžia parinkti atsitiktinai daiktų ant grindų. Žaidimas yra tokia informacija, net bitai šiukšles galima atsiimti. Tai yra "must-buy, jei jūs dar neturite, ji! |
|
| |||
| |||
| Šis žaidimas yra vienas iš mano mėgstamiausių taip pat, aš tiek daug chebra! Man labai patinka šis žaidimas, tai konkrečios informacijos Nemanau, kad turiu žaisti, kaip tai žaidimas! |
|
| |||
| |||
| Jei tau patinka Halflife 2 patikrinkite BioShock tai panašaus tipo dalykas, bet daug geriau grafika ir daugiau acurate fizikos modeliavimas. Matėte Addon storys galite parsisiųsti? Be kandys pora iš jų yra kito Counterstrike tipas Addon iš Valve vadinamas teamfortress 2 ji lookes pačiu stiliumi, kaip filmas Incredibles. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Half Life (1) Variklis 64-Bit | pmcg03 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Birželis 27, 2009 04:11 |
| Half-Life 2 Soundtrack | SirStukings | Off Topic Discussion | 6 | 20 gruodis 2007 03:58 |
| Valve teigia, jūs galite žaisti Half-Life 3 dabar | SirStukings | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 18 gruodis 2007 11:15 |
| Gman - pusė gyvenimo serijos | robina80 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 9 lapkritis 2007 09:31 |
| Half-Life V Halo | SirStukings | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 30 spalis 2007 09:40 |
| Temos įrankiai | |
| |