![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aceasta este mult mai apreciat joc de la Valve. Acest lucru este la fel de oameni care fac Counter Strike. Motorul cu privire la acest joc este doar magnific, Valve au tras-adevăr toate staţiile şi a trecut prin cele mai multe minute de detalii pentru a face ca experienta noastra de jocuri, plăcut cu putinţă. Există o arma numita "Gravity Gun", care vă permite să ridic aleatoare de obiecte de pe podea. Acest joc este atât de detalii, chiar şi biţii de gunoaie pot fi ridicate. Aceasta este o trebuie să-cumpăra dacă nu aveţi deja o! |
|
| |||
| |||
| Acest joc este unul dintre preferatele mele, de asemenea, am atât de multe favorite! Imi place acest joc este specific pentru detaliu nu cred că am jucat un joc ca acesta! |
|
| |||
| |||
| Dacă vă place Halflife 2 verifica BioShock este tip similar de lucru, dar cu mult mai bine şi mai multe elemente grafice acurate fizica simulare. Ai vazut-o pe a addon storys puteţi descărca? Într-un cuplu de molii lor este un alt tip de counterstrike addon de la Valve teamfortress 2 numit-o lookes acelaşi stil ca filmul Incredibles. |
![]() |
|
| Marcaje |