![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To je oveľa ocenené hra z ventilov. To je rovnaké ľudí, ktorí robia Counter Strike. Motor na túto hru je jednoducho nádherné, Ventilové sa naozaj vytiahol všetky zastávky a prešla najviac minútu spojenia na naše herné skúsenosti ako príjemný, ako je to možné. Je zbraň s názvom "Závažnosť Gun", čo vám umožní vyzdvihnúť náhodných predmetov na podlahu. Hra je tak detaily, aj drobnosti smetí možno vyzdvihnúť. To je, musí-buy ak ešte nemáte to! |
|
| |||
| |||
| Táto hra je jedna z mojich obľúbených Tiež som toľko obľúbených! Mám rád túto hru pre jej konkrétne detail si nemyslím, že som hrala hra páči! |
|
| |||
| |||
| Ak sa vám páči Halflife 2 check out BioShock je to podobný typ vec, ale s oveľa lepšiu grafiku a fyziku acurate simulácie. Už ste videli addon storys si môžete stiahnuť? Za pár mesiacov sa ich ďalšie protiuder typ addon od Ventile nazýva teamfortress 2 je lookes rovnakom štýle ako film Incredibles. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Half Life (1) Engine 64-Bit | pmcg03 | PC a herné konzoly | 1 | 27. jún 2009 04:11 |
| Half-Life 2 Soundtrack | SirStukings | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 20. december 2007 03:58 |
| Ventilové tvrdenie môžete hrať Half-Life 3 teraz | SirStukings | PC a herné konzoly | 4 | 18. december 2007 11:15 |
| Gmane - Half Life séria | robina80 | PC a herné konzoly | 2 | 9. novembra 2007 09:31 |
| Half-Life V Halo | SirStukings | PC a herné konzoly | 2 | 30. októbra 2007 09:40 |
| Thread Tools | |
| |