мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Халф Лифе 2

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. октобар 2006, 12:19
Мембер Гроуп

Default Халф Лифе 2

Ово је игра са много оцјењивали вентил. То је исти људи који су то Цоунтер Стрике.

Мотор на ове игре је управо величанствена, Вентил су заиста издвајали све престаје и прошла највише минут детаље како би нашим гаминг угодно искуство као што је више могуће. Ту је оружје назива "гравитације Гун", која омогућава подизање случајни предмети на поду. Игра је тако детаље, чак и од смећа битова се може подићи.

Овај је морати-купи, ако већ немате!
Old 21. октобар 2006, 12:30
Мембер Гроуп

Default Халф Лифе 2

Ова игра је једна од мојих фаворита такође, ја имам толико фаворита!
Свиђа ми се ова игра за то одређеним детаљима не мислим сам играо игру као што је то!
Old 22. октобар 2006, 01:45
Мембер Гроуп

Default Халф Лифе 2

Ако вам се свиђа Халфлифе 2 цхецк оут Биосхоцк је сличан тип ствар, али са пуно бољу графику и више ацурате физике симулација. Јеси ли видио аддон сторыс можете скинути?
У неколико мољаца њихов је други тип цоунтерстрике Вентил са аддон зове теамфортресс 2 лоокес истом стилу као филмски Инцредиблес.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Халф Лифе (1) Енгине 64-Бит пмцг03 ПЦ & конзоле Игре 1 27. јуна 2009 04:11
Халф-Лифе 2 аудио запис СирСтукингс Офф Топиц Дисцуссион 6 20 децембар 2007 03:58
Вентил тврдње можете играти Халф-Лифе 3 одмах СирСтукингс ПЦ & конзоле Игре 4 18 децембар 2007 11:15
Гман - половина живота серија робина80 ПЦ & конзоле Игре 2 9 новембар 2007 09:31
Халф-Лифе В Хало СирСтукингс ПЦ & конзоле Игре 2 30 октобар 2007 09:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц