менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Half Life 2

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 жовтня 2006, 12:19
Член групи

Default Half Life 2

Це набагато оцінив гру від Valve. Це ті ж люди, які роблять Counter Strike.

Двигун в цій грі, просто чудовий, Valve дійсно витягнув всіх зупинках і пройшли через найдрібніші подробиці, щоб зробити наш ігровий досвід як приємно це можливо. Існує зброю під назвою "Gravity Gun", яка дозволяє вам підібрати випадкові предмети на підлозі. Гра таких деталях, навіть порошинки можна забрати.

Це повинно-купувати, якщо у вас його ще немає!
Old 21 жовтня 2006, 12:30
Член групи

Default Half Life 2

Ця гра є однією з моїх улюблених Крім того, у мене так багато обране!
Мені подобається ця гра для його конкретні деталі, я не думаю, що я грав гра сподобається!
Old 22 жовтня 2006, 01:45
Член групи

Default Half Life 2

Якщо ви любите Halflife 2 Від'їзд Bioshock це подібного роду речей, але з набагато кращою графікою і більше acurate моделювання фізики. Чи бачили ви аддон storys можна скачати?
Через пару Метелики їх іншим Counterstrike аддон тип клапана 2 TeamFortress називають його lookes тому ж стилі, як фільм Суперсімейка.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Half Life (1) Двигун 64-Bit pmcg03 PC & консоль Gaming 1 27 червня 2009 04:11
Half-Life 2 Soundtrack SirStukings Off Topic Discussion 6 20 грудня 2007 03:58
Клапан претензії ви можете грати Half-Life 3 прямо зараз SirStukings PC & консоль Gaming 4 18 грудня 2007 11:15
Gman - Half Life серія robina80 PC & консоль Gaming 2 9 листопада 2007 09:31
Half-life У Halo SirStukings PC & консоль Gaming 2 30 жовтня 2007 09:40
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.