![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це набагато оцінив гру від Valve. Це ті ж люди, які роблять Counter Strike. Двигун в цій грі, просто чудовий, Valve дійсно витягнув всіх зупинках і пройшли через найдрібніші подробиці, щоб зробити наш ігровий досвід як приємно це можливо. Існує зброю під назвою "Gravity Gun", яка дозволяє вам підібрати випадкові предмети на підлозі. Гра таких деталях, навіть порошинки можна забрати. Це повинно-купувати, якщо у вас його ще немає! |
|
| |||
| |||
| Ця гра є однією з моїх улюблених Крім того, у мене так багато обране! Мені подобається ця гра для його конкретні деталі, я не думаю, що я грав гра сподобається! |
|
| |||
| |||
| Якщо ви любите Halflife 2 Від'їзд Bioshock це подібного роду речей, але з набагато кращою графікою і більше acurate моделювання фізики. Чи бачили ви аддон storys можна скачати? Через пару Метелики їх іншим Counterstrike аддон тип клапана 2 TeamFortress називають його lookes тому ж стилі, як фільм Суперсімейка. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Half Life (1) Двигун 64-Bit | pmcg03 | PC & консоль Gaming | 1 | 27 червня 2009 04:11 |
| Half-Life 2 Soundtrack | SirStukings | Off Topic Discussion | 6 | 20 грудня 2007 03:58 |
| Клапан претензії ви можете грати Half-Life 3 прямо зараз | SirStukings | PC & консоль Gaming | 4 | 18 грудня 2007 11:15 |
| Gman - Half Life серія | robina80 | PC & консоль Gaming | 2 | 9 листопада 2007 09:31 |
| Half-life У Halo | SirStukings | PC & консоль Gaming | 2 | 30 жовтня 2007 09:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |