![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички ![]() Бях свири ореол 2 единични играч на лесно и имам нужда от помощ. Да стигна до частите, където аз не знам къде да отида. Ако съм наоколо scourage за дълго време, аз обикновено разберете къде даотивам. Но сега съм заседна. И аз съм много болна от scouraging наоколо. Така че, има ли мамят или нещо, което ще отключите цялата мисия за да мога да прескачам места Аз не обичам ![]() Благодарение В Адванс ![]() Илия |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах същия проблем, Илия, едно от многото неща, които мразеха за Halo 2. Аз го определят като само след лошите момчета.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Терес стотици разходка-throughs достъпни само от Google пич,
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за комфорта Алекс LOL аз мислех, че съм единственият, който имаше> Първи загубени <проблеми![]() Добре все пак, аз просто ще държат по докато не намери какво да правим и къде да отидем и накрая свърших Аз ще кажа едно нещо Halo 2 се BOTCHED Там не е съдебен процес, почти няма навигация, по които може би сте помогнал значително по време на мисия, както и Banshee е менте .Това е глупаво, че е трудно да се контролира и звучи като стар наркоман парче калай, когато той удари неща. Мисля, че съм я намерим друга игра, вместо на Halo, както моят основен мултиплейър игра все пак. |
|
| |||
| |||
| Имаш ли 360? Махни Halo 3. Той скали. Брилянтно върху един играч. Освен това, отидете в YouTube и вида: Halo 3 черепи. В търсене на бара. Ница малко екстри към играта. Halo 3 съчетава най-доброто от Halo (хубав много всичко, с изключение на повтарящите се дизайни ниво) и Halo 2 (Dual-Натискът, единственото добро нещо, за Halo 2). То също е абсолютно чудно на Xbox Live. Присъединете се и да бъде друго лице, което да ме победи. (Затвори я Cewy)
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL Алекс ![]() Аз unfortunetly нямат никакви игра конзоли Но ако / когато се получи consol, тя ще prolly бъде xbox360-освен ако не е по-добро конзолата ще излезе.Някой иска да купи ми ![]() Илия |