![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All ![]() Sam bio igranje halo 2 jednokrevetne igrač na jednostavan i da trebam pomoć. I doći do dijela gdje ja ne znam gdje da idem. Ako sam scourage oko za dugo vremena JA obično saznati gdje ćeići. Ali sada sam u škripcu. A ja sam stvarno smučiti scouraging oko. Dakle, je li bilo koji obmanuti ili nešto što će otključati cijele misije tako da mogu preskacu mjestima Ne volim ![]() Thanks in advance ![]() Ilija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA je jednak problem Ilija, jedan od mnogih stvari koje sam mrzio o Halo 2. Ja ga samo fiksne nakon loš momački.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| theres stotine epizodna throughs dostupno samo od google MATE,
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Hvala za udobnost Alex LOL Mislim da sam bio jedini koji su imali> uzimajući izgubljen <problemi![]() Well anyway, JA pravedan je zadržao sve do dana odlaska Otkrio sam što učiniti i kamo otići i na kraju sam završio Reći ću jednu stvar Halo 2 je BOTCHED Nema suđenja, gotovo ni Nav Točke koje bi uvelike pomogle ste tijekom misije, a Banshee je lažno .To je glupo da je teško kontrolirati i zvuči kao stara narkoman komad kositra kada ga hits stvari. Mislim da sam će pronaći neku drugu igru umjesto Halo kao moj primarni multiplayer igre anyway. |
|
| |||
| |||
| Dobio je 360? Get Halo 3. It rocks. Brilliant na single player. Također, otiđite na youtube i upišite: Halo 3 skulls. U search bar. Lijepi mali dodaci za igru. Halo 3 kombinira najbolje Halo (ljepušan velik dio sve osim na razini ponavljaju dizajne) i Halo 2 (dual-wielding, jedina dobra stvar o Halo 2). Također je apsolutno čudesna na Xbox Live. Pridruži se i druge osobe da tuku me down. (Prekinite ga Cewy)
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL Alex ![]() Ja unfortunetly nemam igra konzola ali ako / kad ja dobijem consol, ona će biti prolly-osim ako xbox360 bolju konzola izađe.Bilo tko želi kupiti mi jedan ![]() Ilija |