![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All ![]() Én játszani a Halo 2 egyetlen szereplője könnyű és tudok segíteni. I get a részek, ahol nem tudom, hogy hol van. Ha scourage körülbelül egy hosszú ideje általában kideríteni, hogy holjár. De most Beragadtam. És én tényleg beteg a scouraging körül. Szóval, van-e csalni, vagy valami, ami az egész küldetés kioldásához annak érdekében, hogy ugorjon át helyekre én nem szeretem ![]() Thanks in Advance ![]() Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ÉN ugyanaz probléma Illés, egy a sok dolog Gyûlöltem about Halo 2. Én fix, hogy csak a rossz fiúk.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ott száz gyalog-át elérhető csak a Google-tól mate,
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm a kényelem Alex LOL Azt hittem, én vagyok az egyetlen, aki a> getting elveszett <problémák![]() Hát amúgy is, csak tartani fog, amíg rájöttem, mit kell csinálni, és hova kell, és végül befejeztem Mondok egy dolgot HALO 2 IS BOTCHED Nincs tárgyalás, alig Nav pontok, amelyek már nagyban hozzájárult a küldetés során, és a Banshee a hamis .Hülyeség nehéz ellenőrizni, és úgy hangzik, mint egy régi drogos darab ón amikor eléri a dolgokat. Azt hiszem, megyek, ha egy játék helyett Halo mint elsődleges multiplayer játék egyébként. |
|
| |||
| |||
| Van egy 360? Get Halo 3. It rocks. Ragyogó az egyetlen játékos. Szintén megy a YouTube és típus: Halo 3 koponyát. A keresési bar. Szép kis extrával, hogy a játékot. Halo 3 ötvözi a legjobb Halo (elég sok mindent, kivéve az ismétlődő szinten formatervezési minták) és a Halo 2 (dual-wielding, az egyetlen jó dolog a Halo 2). Az is teljesen csodálatos az Xbox Live. Csatlakozás és a másik személy verte le. (Pofa be Cewy)
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL Alex ![]() Én unfortunetly nincs játék konzolokra de ha / mikor a Consol, it'll prolly egy Xbox360-kivéve, ha a jobb konzol kijön.Akar valaki venni nekem egy ![]() Elijah |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| For all you out there Halo rajongók! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | 19. június 2008 09:17 |
| Új Halo fps? | alex | PC és konzol játékok | 1 | 11. május 2008 06:17 |
| Halo 2 on XP? | Elijah | PC és konzol játékok | 1 | 31. december 2007 23:26 |
| Halo (eredeti) | Hemul14 | PC és konzol játékok | 2 | 11. augusztus 2007 16:13 |
| Halo | Dev0115 | PC és konzol játékok | 3 | 8. augusztus 2007 15:52 |
| Téma eszközök | |
| |