![]() |
|
| |||
| |||
| היי הכל ![]() שיחקתי Halo 2 על שחקן אחד קל ואני זקוק לעזרה. אני מקבל את החלקים שבו אני לא יודע לאן ללכת. אם אני scourage מסביב הרבה זמן אני בדרך כלל, לברר היכןלעבור אל. אבל עכשיו אני תקועה. ואני ממש חולה של scouraging מסביב. אז, האם יש לרמות או משהו, כי יהיה לפתוח את כל משימה אז אני יכול לדלג מקומות אני לא אוהב ![]() תודה מראש ![]() Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי את אותה בעיה Elijah, אחד הרבה דברים שאני שונא עוד על Halo 2. אני קבוע על ידי אותו רק לאחר הרעים.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| theres מאות ללכת-throughs זמין רק מגוגל זוג,
|
| |||
| |||
| תודה על הנוחות אלכס LOL חשבתי שאני היחיד שיש לי> מקבל אבידה <בעיות![]() ובכן, בכל מקרה, אני רק הולך המשכתי עד שמצאתי את מה לעשות ולאן ללכת סוף סוף סיימתי אני אומר לך דבר אחד Halo 2 הוא BOTCHED אין משפט, בקושי כל nav נקודות אשר עזרו מאוד כבר במהלך המשימה, ואת Banshee הוא מזויף .זה טיפשי קשה לשלוט ו נשמע כמו ישן junky חתיכת פח כשזה צפיות דברים. אני חושב שאני הולך למצוא במקום אחר המשחק Halo כפי מרובי המשחק העיקרי שלי בכל מקרה. |
|
| |||
| |||
| יש לי 360? קבל Halo 3. זה סלעים. בריליאנט על שחקן אחד. כמו כן, עבור ל-YouTube ו סוג: Halo 3 skulls. במהלך החיפוש בר. נחמד מעט תוספות כדי המשחק. Halo 3 משלב את מיטב Halo (בערך הכל למעט חוזרים עיצובים ברמה) ו Halo 2 (dual-wielding, הדבר הטוב היחיד בנושא Halo 2). כמו כן, בהחלט מופלא על Xbox Live. להצטרף ולהיות אדם להכות אותי. (סתום זה Cewy)
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL אלכס ![]() אני unfortunetly אין משחק consoles אבל אם / כאשר אני מקבל consol, זה יהיה prolly-xbox360 להיות טוב יותר, אלא אם כן קונסולת יוצא.מישהו רוצה לקנות לי אחד ![]() Elijah |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עבור כל מה שאתה Halo מעריצים שם בחוץ! | KanoakaVirus | דיון Off topic | 3 | 19th יוני 2008 09:17 |
| Halo חדש fps? | אלכס | PC & קונסולת משחקים | 1 | 11th May 2008 06:17 |
| Halo 2 ב XP? | Elijah | PC & קונסולת משחקים | 1 | 31 דצמבר 2007 23:26 |
| Halo (המקורית) | Hemul14 | PC & קונסולת משחקים | 2 | 11th אוגוסט 2007 16:13 |
| Halo | Dev0115 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 8 אוגוסט 2007 15:52 |
| שרשרת כלים | |
| |