![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All ![]() Aš žaisti Halo 2 vieno žaidėjo lengvai ir man reikia pagalbos. Gaunu į dalis, jei aš nežinau, kur eiti. Jei aš scourage aplink ilgai aš paprastai sužinoti, kureiti. Bet dabar aš įstrigo. Ir aš tikrai bloga nuo scouraging aplink. Taigi, nėra jokių apgaudinėti ar kažką, kad bus atrakinti visą misiją, kad galėčiau praleisti daugiau vietos man nepatinka ![]() Thanks in Advance ![]() Elijas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėjau tą pačią problemą, Elijas, vienas iš daugelio dalykų, aš nekenčiau apie Halo 2. I fixed it, tiesiog taip blogi vaikinai.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Theres šimtai Walk-throughs prieinama tik iš Google kapitono padėjėjas,
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už komfortą Alex LOL Maniau, kad tik vienas, kad buvo> pasimesti <problemų![]() Na anyway, aš tiesiog laikomi vyksta iki aš sužinojau, ką daryti ir kur eiti, ir galiausiai aš baigiau Pasakysiu vieną dalyką Halo 2 BOTCHED Nėra teismą, vargu ar bet Nav Taškai kuri jau labai padėjo per misiją, ir Banshee yra fiktyvus .Tai kvailas sunku kontroliuoti ir skamba kaip senas Junky gabalas skardos, kai Hits dalykų. I think I'm gonna rasti kitą žaidimą, o Halo mano pagrindinis multiplayer žaidimas vistiek. |
|
| |||
| |||
| Turiu 360? Gauti Halo 3. Jis uolienos. Briliantas dėl vieno žaidėjo. Taip pat, eikite į YouTube ir tipas: Halo 3 kaukoles. Į paieškos juostą. Gražus priedai prie žaidimo. Halo 3 apjungia Halo geriausia (beveik viskas, išskyrus pasikartojančius lygiu dizainui) ir Halo 2 (dvigubo Turintys, tik gerai apie Halo 2). Taip pat visiškai nuostabu dėl "Xbox Live. Įstoti į kariuomenę ir būtų kitam asmeniui mušti mane. (Shut ji Cewy)
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hi Alex ![]() Aš unfortunetly neturi jokių žaidimų pultai bet jei / kai aš konsolė, it'll prolly būti XBOX360-nebent geriau konsolė išeina.Bet kas nori pirkti man vieną ![]() Elijas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Visiems jums Halo gerbėjų ten! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | Birželis 19, 2008 09:17 |
| Naujas Halo fps? | Alex | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Gegužė 11, 2008 06:17 |
| Halo 2 ant XP? | Elijas | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 31 gruodis 2007 23:26 |
| Aureolė (originalas) | Hemul14 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Rugpjūtis 11, 2007 16:13 |
| Halo | Dev0115 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 8 rugpjūtis 2007 15:52 |
| Temos įrankiai | |
| |