![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all ![]() Es biju playing Halo 2 viens dalībnieks viegli un man vajadzīga palīdzība. Man uz daļām, kur es nezinu kur iet. Ja es scourage apmēram uz ilgu laiku es parasti uzzināt, kuriet. Bet tagad es esmu iestrēdzis. Un es esmu ļoti slims ar scouraging apkārt. Tā ir, vai ir kāds blēdis vai kaut ko, kas ļaus izmantot visas misijas, lai es varētu izlaist vietas, man nepatīk ![]() Thanks in advance ![]() Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man bija tāda pati problēma Elija, viena no daudzām lietām, I hated apmēram 2 Halo. Es noteikti to, tikai pēc bad guys.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| theres simtiem walk-throughs pieejams tikai no Google mate,
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Paldies par komfortu Alex LOL es domāju, bija tikai viens, kas bija> pazaudēties <problēmām![]() Nu anyway, es tikai tur notiek līdz es uzzināju, ko darīt un kur iet, un beidzot es gatavo Es pateikšu vienu lietu HALO 2 IS BOTCHED Nav pētījumu gandrīz neviena Nav punktus, kas būtu esam palīdzējuši ievērojami laikā misiju, un Banshee ir viltus .Tas ir muļķīgs ir grūti kontrolēt un izklausās vecs junky gabals alvas, kad tas hits lietas. Es domāju, ka es esmu gonna atrast citu spēli vietā Halo kā savu primāro multiplayer spēle anyway. |
|
| |||
| |||
| Got 360? Get Halo 3. Tā ieži. Brilliant vienīgajā atskaņotājs. Arī iet uz youtube un tips: Halo 3 galvaskausus. In search bar. Nice maz ekstras uz spēli. Halo 3 apvieno labāko no Halo (diezgan daudz viss, izņemot atkārtotas līmenis modeļi) un Halo 2 (dual-wielding, tikai labi, aptuveni 2 Halo). Tas ir absolūti brīnišķīgi uz Xbox Live. Join augšu un būt cita persona, sita mani. (Shut it Cewy)
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL Alex ![]() Es unfortunetly nav nekādu spēļu konsoles bet, ja / kad man consol, tas būs prolly būt XBOX360-ja labāk konsole neizdalās.Kāds vēlas nopirkt man viens ![]() Elijah |
![]() |
|
| Bookmarks |