![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All ![]() Byłem gry Halo 2 pojedynczego gracza na łatwe i potrzebują pomocy. I dostać się do części, gdzie nie wiem gdzie iść. Jeśli scourage okolice przez długi czas zazwyczaj dowiedzieć się, gdzieiść. Ale teraz jestem zablokowany. I am really sick of scouraging dookoła. Tak więc, czy istnieje coś, co oszukiwać lub będzie odblokować całą misję więc mogę przejść nad miejscach nie lubię ![]() Thanks in advance ![]() Eliasz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miałam ten sam problem Eliasza, jedno z wielu rzeczy Znienawidziłem o Halo 2. Poprawiłem go tylko po złych facetów.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| theres setki walk przejść dostępne tylko z google mate,
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za komfort Alex LOL Myślałem, że byłem jedynym, który w> Getting lost <problemy![]() No i tak, tylko na bieżąco będzie aż dowiedziałem się, co robić i gdzie pójść i wreszcie skończyłem I'll powiedzieć jedno HALO 2 JEST BOTCHED Nie ma procesu, żadnych Nav Punkty, które już pomogły w znacznym stopniu w trakcie misji, a Banshee jest Bogus .To głupie jest trudne do kontroli i brzmi jak stare junky kawałek cyny kiedy trafienia rzeczy. I think I'm gonna znaleźć inną grę Halo zamiast jako podstawowej gry wieloosobowej anyway. |
|
| |||
| |||
| Masz 360? Pobierz Halo 3. It rocks. Brilliant na jednego gracza. Ponadto, należy przejść do YouTube i wpisz: Halo 3 czaszki. W pasku wyszukiwania. Nice little dodatki do gry. Halo 3 łączy najlepsze Halo (ładny dużo wszystko za wyjątkiem poziomu powtarzalnych wzorów) oraz Halo 2 (dual-wielding, jedyną rzeczą o Halo 2). To także absolutnie wspaniałe usługi Xbox Live. Przyłącz się i inną osobę na pokonanie mnie. (Shut it Cewy)
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL Alex ![]() I unfortunetly nie ma żadnych konsole do gier ale jeśli / kiedy się consol, it'll prolly być xbox360-chyba lepiej konsoli wychodzi.Ktoś chce kupić mi jeden ![]() Eliasz |