![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Toate ![]() Ma jucam halo 2 single player pe uşor si am nevoie de ajutor. I a lua la părţi în cazul în care nu ştiu unde să mă duc. Dacă aş scourage de multă vreme am afla de obicei, în cazul în care lamerge. Dar acum am blocat. Şi eu sunt foarte rău de scouraging in jur. Deci, nu există nici un trisor sau ceva de genul că vor debloca tot misiune ca să pot sări peste locuri Nu-mi place ![]() Thanks in advance ![]() Ilie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut aceeaşi problemă Ilie, unul dintre multe lucruri am urât despre Halo 2. Am reparat-o cu doar după răi.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| theres sute de walk-throughs disponibil doar de la Google, colega,
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru confort Alex LOL Am crezut că am fost singurul care a avut> Noţiuni de bază pierdut <probleme![]() Ei bine, oricum, am păstrat pe merge pana am aflat ce să fac şi unde să mă duc şi, în final, am terminat Îi voi spune un singur lucru Halo 2 este BOTCHED Nu există un proces, greu orice Nav puncte care ar fi ajutat foarte mult în timpul misiunii, şi Banshee este fals .Este o prostie, este greu de controlat şi sună ca un vechi junky bucată de tablă atunci când este hit-uri lucruri. Cred că voi găsi un alt loc de joc Halo mea ca primar joc multiplayer, oricum. |
|
| |||
| |||
| Ai un 360? Ia Halo 3. Este stanci. Genial pe single player. De asemenea, du-te la YouTube şi tipul: Halo 3 cranii. În bara de căutare. Drăguţ extras la joc. Halo 3 combină cele mai bune din Halo (cam tot in afara de repetitive nivel de desene sau modele) şi Halo 2 (dual-wielding, singurul lucru bun despre Halo 2). Este, de asemenea, absolut minunat pe Xbox Live. Alăturaţi-vă în sus şi să fie de o altă persoană să-mi bată în jos. (Taci aceasta Cewy)
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL Alex ![]() Am unfortunetly nu au nici un joc pe console dar daca / atunci când am o consol, aceasta va fi o prolly-xbox360 cu excepţia cazului în care o mai bună consolă iese.Vrea cineva să-mi cumpăr un ![]() Ilie |
![]() |
|
| Marcaje |