![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny ![]() Bol som hrať Halo 2 jediný hráč na ľahkú Potřebuju pomoct. Dostanu do časti, kedy nevím, kam sa obrátiť. Kdybych scourage asi na dlhú dobu som obvykle zistiť, kde saísť. Ale teď jsem prilepené. A já jsem opravdu nebaví scouraging okolo. Takže, je nějaká podvádzať alebo niečo, čo bude odomknúť celú misiu, aby som mohol preskočiť cez miesta, nepáči sa mi ![]() Thanks in advance ![]() Eliáš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mal som rovnaký problém Eliáš, jedna z mnohých vecí som nenávidel o Halo 2. I Stanovená je len v nadväznosti na zlé ľudí.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Theres stovky chodiť-throughs k dispozícii len z google maté
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za komfort Alex LOL Myslel som, že som bol jediný, ktorý mal> získanie stratených <problémov![]() No tak ako tak, som priebežne na prebiehajúce až som zistil, čo majú robiť a kam ísť, a nakoniec som skončil Řeknu jednu vec HALO 2 je BOTCHED Neexistuje žiadna štúdia, Hardly Nav žiadne body, ktoré by si výrazne pomohli počas misie, a Banshee je falošný .Je to hlúpe, že je tvrdý ku kontrole a vyzerá ako starý feťák kus cínu keď hity veci. Myslím, že som chcel nájsť inú hru Halo miesto ako môj primárny multiplayer hry tak ako tak. |
|
| |||
| |||
| Máte 360? Získajte Halo 3. Je horniny. Brilliant o jediný hráč. Ďalej choďte na youtube a zadajte príkaz: Halo 3 lebky. Pri hľadaní bar. Pekný malý kompars do hry. Halo 3 v sebe spája to najlepšie z Halo (skoro všetko okrem toho, že opakované úrovni vzory) a Halo 2 (dvoch-třímání, jediná dobrá vec, o Halo 2). Je tiež úplne skvelý na Xbox Live. Pripojte sa a inú osobu, aby ma nadol. (Ticho je Cewy)
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL Alex ![]() I unfortunetly nemajú žiadnu herné konzoly ale keď / keď som si konzolu, je vám Pröll byť Xbox360-li lepšia konzola vyjde.Ktokoľvek chcete kúpiť mi jedno ![]() Eliáš |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pre všetkých fanúšikov Halo ste tam! | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 19. júna 2008 09:17 |
| Nové Halo fps? | alex | PC a herné konzoly | 1 | 11. mája 2008 06:17 |
| Halo 2 na XP? | Eliáš | PC a herné konzoly | 1 | 31. decembra 2007 23:26 |
| Halo (pôvodné) | Hemul14 | PC a herné konzoly | 2 | 11. augusta 2007 16:13 |
| Halo | Dev0115 | PC a herné konzoly | 3 | 8. august 2007 15:52 |
| Thread Tools | |
| |