![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хи Алл
![]() ЈА је играње паздрав 2 једнокреветне играч на једноставан и да ја потреба помоћ. И да дође до дела где ја не знам где да идем. Ако сам сцоураге око за дуго времена ЈА обично сазнати где ћеићи. Али сада сам у шкрипцу. А ја сам стварно смучити сцоурагинг око. Дакле, је ли било који обманути или нешто што ће откључати целе мисије тако да могу прескачу мјестима Не волим ![]() Тханкс ин адванце ![]() Илија
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ЈА је једнак проблем Илија, један од многих ствари које сам мрзи о Хало 2.
Ја га само фиксне након лош момачки.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тхереса стотине епизодну тхроугхс доступно само од гоогле МАТЕ,
|
|
|
|||
|
|||
|
Хвала за удобност Алекс
ЛОЛ Мислим да сам био једини који су имали> узимајући изгубљен <проблеми![]() Уелл Аныуаы, ЈА праведан је задржао све до дана одласка Открио сам шта учинити и камо отићи и на крају сам завршио Рећи ћу једну ствар Хало 2 је БОТЦХЕД Нема суђења, готово ни Нав Тачке које би увелико помогле сте током мисије, а Бансхее је лажно .То је глупо да је тешко контролисати и звучи као стара наркоман комад коситра када га хитс ствари. Мислим да сам ће пронаћи неку другу игру уместо Хало као мој примарни Мултиплаыер игре Аныуаы. |
|
|
|||
|
|||
|
Добио је 360?
Гет Хало 3. Ит роцкс. Бриллиант на сингле плаыер. Такође, идите на ыоутубе и укуцајте: Хало 3 скуллс. У сеарцх бар. Лијепи мали додаци за игру. Хало 3 комбинује најбоље Хало (згодан велик део све осим на нивоу понављају дизајне) и Хало 2 (дуал-уиелдинг, једина добра ствар о Хало 2). Такође је апсолутно чудесно на Ксбокс Ливе. Придружи се и друге особе да туку ме доун. (Прекините га Цеуы)
|
|||
|
|||
|
ЛОЛ Алекс
![]() Ја унфортунетлы немам игра конзола али ако / кад ја добијем цонсол, она ће бити проллы-осим ако ксбокс360 бољу конзола изађе.Било ко жели купити ми један ![]() Илија
|