![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Tüm ![]() Ben 2 tek oyuncu Halo oynuyordum kolay ve Yardıma ihtiyacım var. Ben parçalar için nereye gitmek bilmiyoruz. Ben genellikle burada bulmak uzun bir süre için yaklaşık ben scourage Eğergitmek. Ama şimdi sıkışmış yaşıyorum. Ve ben gerçekten çevresinde scouraging hasta duyuyorum. Dolayısıyla, herhangi bir hile ya da o ben sevmiyorum yerleri üzerinden atlayabilirsiniz tüm misyonu kilidini will ![]() Thanks in advance ![]() Baris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Baris, benim Halo 2 hakkında nefret birçok şeyi aynı sorun vardı. Sadece kötü adamlar aşağıdaki ile sabit.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yürüyüş ve Theres yüzlerce Google dostum sadece throughs kullanılabilir,
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Konforu için teşekkürler Alex LOL Ben sadece bu> kaybolmadan vardı <problemleri olduğunu düşündüm![]() Evet zaten, şimdi ne yapmak ve burada bulunan ve son olarak ben bitmiş gitmek kadar devam devam etti Ben bir şey TALO 2 botched olduğunu söylemek olacaktır There is no deneme, Hemen hemen hiçbir Nav Puan olan büyük misyonu sırasında yardımcı olduğunuz da Banshee sahte olduğunu .Bunu kontrol etmek zor aptal ve kalay zaman şey isabet eski bir külüstür parçası gibi geliyor. Ben yerine birincil çok oyunculu bir oyun olarak Halo bulacağız yaşıyorum zaten düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Bir 360 var mı? Halo 3 alın. Bu kayalar. Tek bir oyuncu üzerine Brilliant. Ayrıca, YouTube ve türüne gidin: Halo 3 kafatasları. Arama çubuğunda. Oyun Nice küçük ekstralar. Halo 3 Halo ve (hemen hemen her şeyi tekrarlayan seviyesi tasarımlar dışında en iyi) ve Halo 2 (iki birleştirir-wielding, Halo 2 hakkında sadece iyi bir şey). Ayrıca kesinlikle Xbox Live üzerinde olağanüstü's. Kadar katılın ve beni yenmek için başka bir kişi olabilir. (Sesini o Cewy)
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL Alex ![]() Ben unfortunetly herhangi bir oyun yok konsolları ama eğer / ben consol almak, bu prolly olacak bir XBOX360-sürece bir konsol daha iyi gelir.Kimse bana bir satın almak istiyorum ![]() Baris |