![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Всі привіт
![]() Я грав у Halo 2 на одного гравця легкий і мені потрібна допомога. Я отримую на ділянках, де я не знаю, куди йти. Якщо я scourage приблизно протягом довгого часу я зазвичай з'ясувати, дейти. Але тепер я застряг. І я дійсно хворі scouraging навколо. Отже, чи є обдурити або що-то відкриє цілу місію, щоб я міг пропустити місця мені не подобається ![]() Thanks In Advance ![]() Ілля
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я була така ж проблема Ілля, одна з багатьох речах, які я ненавидів про Halo 2.
Я фіксованого його тільки після поганих хлопців.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Theres сотні Walk-Throughs доступні тільки з Google мат,
|
|
|
|||
|
|||
|
Спасибо за комфорт Alex
LOL Я думала, що тільки той, який> заблукати <проблем![]() Ну все одно, я просто продовжував відбувається, поки я не дізнався, що робити і куди йти і, нарешті, я скінчив Я скажу одну невдалу HALO 2 Там немає суду, Навряд чи який-Nav моментів, які б допомогли у значній мірі в ході місії, і Banshee є фальшивкою .Нерозумно це жорсткий контроль і звучить як старий наркоман шматком бляхи, коли воно показів речей. Я думаю, я знайду іншої гри Halo, а не в якості основного гру в будь-якому випадку. |
|
|
|||
|
|||
|
Отримали 360?
Отримати Halo 3. Він порід. Діамант на одного гравця. Крім того, перейдіть на YouTube і тип: Halo 3 черепів. У рядку пошуку. Nice Little додатки до гри. Halo 3 поєднує в собі кращі Halo (майже всі, за винятком повторюваних конструкцій розряд) і Halo 2 (Dual-який володіє, єдина хороша річ про Halo 2). Це також абсолютно чудове на Xbox Live. Об'єднатися і бути інша особа бити мене. (Закрийте його Cewy)
|
|||
|
|||
|
LOL Alex
![]() Я, на жаль, немає ніяких ігрових консолей Але якщо / коли я отримую консоль, він буде Prolly бути Xbox360, якщо тільки краще консоль виходить.Хто-небудь хоче купити мені ![]() Ілля
|